Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Journalist dræbt af skud - var ude at dække skuddrab

Politi

23/02/2023 11:00

J. Bøgen

Gerningsmanden var allerede sigtet for et andet drab få timer inden.

To tv-journalister var i gang med at dække en drabssag nær Orlando i den amerikanske stat Florida, da de selv kom i skudlinjen.

Den mand, som var sigtet for at stå bag det drab, journalisterne dækkede, åbnede nemlig ild mod de to journalister, og den ene af dem endte med at afgå ved døden som følge af skaderne.

Efterfølgende skød og dræbte den 19-årige gerningsmand en blot niårig pige i et nærliggende hjem. Pigens mor blev såret ved angrebet.

Det oplyser lokale myndigheder ifølge TV 2.

Tidligere på dagen var gerningsmanden formelt blevet sigtet drabet på en kvinde i 20'erne, som skete få timer inden skuddene mod journalisterne faldt.

Lang række tidligere forbrydelser

Sheriffen i Orange County, hvor skyderierne fandt sted, fortæller, at de to journalister arbejde som henholdsvis reporter og fotograf for en Florida-tv-station. Det står endnu ikke klart, om gerningsmanden havde udset sig de to journalister specifikt som mål for det dødelige angreb.

Da den 19-årige mistænkte blev anholdt, var han i besiddelse af en pistol, og det er ikke overraskende, når man ser på den mistænktes tidligere kriminelle historie.

Ifølge sheriffen har den unge drabsmand nemlig en lang og plettet straffeattest med anholdeler for blandt andet overfald med dødeligt våben og røveri

Den 19-årige menes at have en forbindelse til det første offer, men der er ikke fastlagt noget motiv i forbindelse med de øvrige skyderier.

Mest Læste

Annonce