Foto: Presse-fotos.dk
Foto: Presse-fotos.dk

10 kilometer kø: Flere motorveje helt spærret

Politi

04/01/2024 11:36

J. Bøgen

Sneen skaber mildest talt stadig kaos.

Hvis du er ude at køre, eller har planer om det og skal bruge E20 motorvejen, håber jeg, du enten har pakket tæpper og mad, eller at du når at ændre dine planer.

Motorvejen er nemlig nu spærret mellem 40B Vemmelev og 40A Slagelse.

Forklaring: Uheld på grund af sneen - og det har indtil videre fået oparbejdet en ti kilometer lang kø.

Det skriver presse-fotos.dk.

Politi- og redningsmandskab er ankommet til stedet, hvor man i forbindelse med oprydningsarbejdet altså har besluttet at lukke motorvejen i vestgående retning.

Man møder køen kort før Tjæreby.

Flere uheld

Også på E47 i retning fra Avedøre mod Køge er der sket et uheld. Her er der således kun tre spor farbare mellem 31B Køge N og 32 Køge.

I Jylland er der stadig problemer på E45 Nordjyske Motorvej i nordgående retning, hvor vejen er spærret af en havareret bil mellem 34 Hobro N og Senhøj. Redning er på stedet, men der er ikke nogen tidshorisont på genåbning.

Længere mod syd, stadig på E45, denne gang sydgående retning, er en lastbil kørt ind i midterværnet, hvilket spærrer mindst et spor mellem INfo-Teria Gudenå og 42 Randers S. Vejhjælp er på vej, men uheldsstedet er altså ikke sikret endnu.

På hovedvej 26 er vejen spærret i retning fra Aarhus mod Viborg mellem Svenstrup og Fårvang, da 2 lastbiler spærrer vejen.

Endelig er Rute 18 Holstebromotorvejen spærret i retning fra Holstebro mod Herning mellem 17 Tjørring og 15 Herning N. He er både politi og redning på stedet

Mest Læste

Annonce