Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Politiet kommer med advarsel: Planlægger aktion

Politi

07/03/2024 08:28

J. Bøgen

Du risikerer at blive anholdt, hvis du ikke har fået det i orden.

Syd- og Sønderjyllands Politi forbereder en politiaktion rettet mod skyldnere til fogedretten i Tønder kommune.

Derfor lyder advarslen: Få afregnet nu eller risiker at blive anholdt.

”Hvis man skylder penge og er indkaldt til at møde i fogedretten, og så ikke er dukket op til retsmødet, vil man blive eftersøgt. Det betyder, at man risikerer at blive anholdt og fremstillet i fogedretten, ” siger politikommissær John Christiansen.

12 af 14 tog kontakt

Fornylig opsøgte politiet 14 borgere i Tønder Kommune og fortalte dem om den kommende fogedaktion. Det har foreløbig fået 12 af dem til at tage kontakt til Fogedretten.

Den planlagte fogedaktion gennemføres inden længe og politikommissær John Christiansen sender derfor en kraftig advarsel til de skyldnere, som ikke har fået tjek på deres mellemværende med fogedretten:

”Vi opsøger borgerne, der hvor vi regner med at kunne finde dem, så det kan både være derhjemme eller på arbejdspladsen. Mit råd er, at man får betalt det skyldige beløb eller får lavet en aftale med fogedretten om, hvordan gælden kan betales. Så slipper man for at blive hentet af betjente derhjemme eller på arbejde. Politiet vil også gerne bruge tiden på andet end at anholde skyldnere,” siger John Christiansen.

Fogedretten i Tønder, Nørregade 16, 6270 Tønder har åbent hver tirsdag fra klokken 9.00-11.00. Fogedretten kan også kontaktes på telefon 99 68 38 50.

Hvornår Syd- og Sønderjyllands aktion finder sted, er der ikke nogen oplysninger om, men det er sandsynligvis inden længe, når advarslen sendes ud nu.

Mest Læste

Annonce