Politiet dropper hotspots

Klokken 14 torsdag den 6. august indførte politiet en række hotspots i Østjylland på grund af smitteopblusningen af covid-19. Nu er fire hotspots ophørt.

På grund at et stigende smittetal i Aarhus i starten af august i år valgte Østjyllands Politi at oprette en række hotspots - steder, hvor ordensmagten ville holde øje med, om for mange mennesker stimlede sammen.
 
Fra og med i dag er fire hotspots blevet skrottet. Det oplyser Østjyllands Politi i en pressemeddelelse.

De fire steder der ikke længere hotspots er:

 • Stranden Den Permanente i Aarhus
 • Bellevue i Risskov lige nord for Aarhus
 • Den spanske trappe ved åen i Aarhus midtby
 • Saksild Strand i Odder

Årsagen er, at vejret er blevet køligere, og at folk er vendt tilbage til arbejdet efter sommerferien, forklarer Østjylland Politi.

 

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også

 • 06.05.21 Sundhed
  Nyt studie offentliggjort om bivirkninger efter AstraZeneca-vaccination

  I et dansk-norsk samarbejde har forskere vist en let øget forekomst af sjældne, men alvorlige typer af blodpropper i hjernen samt en generelt øget forekomst af venøse blodpropper (blodpropper i venerne) efter vaccination med AstraZeneca-vaccinen. Risikoen for den enkelte vaccinemodtager vurderes fortsat at være meget lav.

 • 04.05.21 Sundhed
  Sundhedsstyrelsen løfter sløret: Ny vaccine-melding

  Da der er god kontrol med COVID-19 epidemien i Danmark og god fremdrift i vaccinationsudrulningen med andre tilgængelige vacciner, har Sundhedsstyrelsen besluttet at fortsætte det nationale vaccinationsprogram uden at bruge COVID-19 vaccinen fra Johnson & Johnson.

 • 29.04.21 Sundhed
  Regeringen med nyt udspil: Vil tiltrække vaccineproduktion til Danmark

  Vacciner er helt centrale, når det handler om at håndtere COVID-19, og for at vi kan holde samfundet så åbent som muligt.

 • 27.04.21 Sundhed
  Børn mangler viden om vacciner

  Danske skolebørn føler sig ikke godt nok klædt på, når det gælder viden om vacciner. Samtidig har størstedelen af eleverne svært ved at skelne rigtige nyheder fra fake news. Det viser en ny undersøgelse foretaget af analyseinstituttet YouGov.

 • 26.04.21 Sundhed
  Rigshospitalet får nyt middel i kampen mod corona

  Som det første hospital i Danmark har Rigshospitalet fået en autonom desinfektionsrobot UVD Robots fra fynske Blue Ocean Robotics som en donation fra EU-kommissionen. Teknologien gives som led i bekæmpelsen af hospitalsinfektioner, Covid-19 og andre smitsomme mikroorganismer på hospitalerne