Henrik Lund bliver fra 1. august administrerende direktør i Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen. Foto: Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen, pressemeddelelse
Henrik Lund bliver fra 1. august administrerende direktør i Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen. Foto: Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen, pressemeddelelse

Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen får ny administrerende direktør fra Finansministeriet

Politik

03/6/22 11:46

Jens Asbjørn Bøgen

Henrik Lund bliver fra 1. august administrerende direktør i Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen. Han kommer fra en stilling som afdelingschef i Finansministeriet.

Torsdag aften godkendte Borgerrepræsentationen ansættelsen af Henrik Lund som ny administrerende direktør i Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen.

44-årige Henrik Lund kommer fra en stilling som afdelingschef i Finansministeriet. Her er hans primære ansvarsområder udvikling og modernisering af den offentlige sektor, herunder digitalisering, ligesom han har ansvar for Finansministeriets departements stabsfunktioner.

Det skriver Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen i en pressemeddelelse.

Henrik Lund er cand. scient. pol. og har lang og bred erfaring fra centraladministrationen.

Han har således tidligere være både kontorchef og afdelingschef i Socialministeriet samt vicedirektør i Socialstyrelsen.

Henrik Lund tiltræder stillingen som øverste administrative leder i BIF den 1. august.

"Fagligt stærk profil og en bred erfaring

Beskæftigelses- og integrationsborgmester Jens-Kristian Lütken siger om ansættelsen af Henrik Lund:

”Jeg ser meget frem til at få Henrik med på holdet i BIF. Han har en fagligt stærk profil og en bred erfaring og har stået i spidsen for mange store og vigtige projekter og opgaver i sine år i Staten. Og ikke mindst har han en god og positiv energi”.

Henrik Lund siger om sit nye job:

”At få mennesker i job og uddannelse er fundamentalt for at skabe vækst i samfundet og for et godt liv for det enkelte menneske. Jeg ser rigtigt meget frem til at være med til at understøtte dette sammen med borgmesteren, udvalget og alle de dygtige og engagerede ledere og medarbejdere i forvaltningen. Det er en opgave, jeg vil gå til med ydmyghed og stort engagement.”

Annonce