Dødstruler mod ansat på Jobcenter

Politik

07/8/14 12:04

Suleman Haider

En sag mellem Viborg Kommune og en 43-årig borger udviklede sig i går dramatisk. Efter flere samtaler over telefonen mellem den 43-årige mand og Jobcentret i Viborg blev det for meget for manden, der over middag truede en navngiven ansat i jobcentret på livet.

»Hun fik via vagten i familieafdelingen at vide, at hun havde fire timer og to minutter tilbage at leve i,« fortæller vicepolitikommissær ved Midt- og Vestjyllands Politi, Mogens Vibæk-Nielsen, der betegner truslerne som alvorlige.

Manden blev ved tretiden i går eftermiddag anholdt i sit hjem, hvor politiet fandt forskellige våben, som det indtil videre tyder på, at manden har tilladelse til.

»Den tilladelse kan dog hurtigt bortfalde, hvis de bliver brugt til trusler.«Den 43-årige blev i går sat bag tremmer, han erkender alt, men der var ikke grundlag for at fremstille ham i grundlovsforhør, så han blev løsladt igen her til formiddag.

 

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.

04/5/22 7:34

Politik
Stolt Mette Frederiksen: For første gang i 20 årMette Frederiksen glæder sig over at det nu sker for første gang i 20 år.