Hjælp, jeg skal bruge rådgivning!

Politik

05/12/16 9:00

Marie Hammer

Fire nye værktøjer skal gøre det lettere at indkøbe rådgivning i det offentlige.

Indkøb af rådgiverydelser er komplekst, og det kan hurtigt blive en ressourcekrævende affære – både for ordregiver og leverandør – hvis indkøbet ikke overvejes nøje.

Derfor er det også vigtigt, at de nye muligheder i Udbudsloven tages i brug, hvor indkøber eksempelvis ikke er tvunget til at sende opgaven i udbud, såfremt der ikke er klar grænseoverskridende interesse.

DI - Dansk Industri

Erhvervslivets brancefællesskab, DI, er redaktør for eget indhold på DenOffentlige.

Læs flere historier, forslag og oplæg fra DI her.

Til at hjælpe de offentlige indkøbere har DI Rådgiverne i samarbejde med IKA, Foreningen af Offentlige Indkøbere, udviklet et Udbuds Kit med fire konkrete værktøjer:

Seminar - indkøb under EU’s tærskelværdier
Den 7. februar inviterer DI Rådgiverne og IKA alle offentlige indkøbere til seminar om indkøb under EU’s tærskelværdier. Bliv klogere på, hvornår en opgave har klar grænseoverskridende interesse, og hvordan de nye muligheder for markedsafdækning og dialog anvendes i praksis.

Podcast - køb smartere ind med udbudsloven
Sæt høretelefonerne i, og bliv klogere på mulighederne i Udbudsloven. Hør formand for IKA, Jeanet Vandling og branchedirektør i DI Rådgiverne, Henriette Søltoft i en snak om gode og mindre gode udbudsprocesser.

18 gode råd til indkøb af rådgiverydelser
Få konkrete råd til at få en god udbudsproces. IKA og DI Rådgiverne har listet 18 punkter, som du kan tage udgangspunkt i, næste gang du skal indkøbe analyser, kommunikationskampagner eller andre rådgiverydelser.

Fakta-ark om indkøb under EU’s tærskelværdier
Få et hurtigt overblik over reglerne! Fakta-arket giver dig på én side en guide til reglerne, når du skal købe opgaver under EU’s tærskelværdier. Fakta-arket er godkendt af Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen.

Læs mere på DI Rådgivernes hjemmeside her.

 

Tilmeld nyhedsbrev

Mest Læste

Annonce