Køber du opgaver under EU’s tærskelværdier? DI Rådgiverne har samlet en række gode råd

Politik

20/3/17 7:30

Chefkonsulent

En ny analyse tyder på, at offentlige indkøbere er usikre på de nye muligheder ved indkøb under EU’s tærskelværdier i udbudsloven kan bruges. Det viser tal fra UdbudsVagten A/S for DI Rådgiverne.

I DI Rådgiverne er vi glade for udbudslovens nye muligheder. Desværre tyder en ny analyse på, at indkøberne er usikre på, hvornår og hvordan de nye muligheder kan bruges. Analysen viser således, at faldet i antallet af annoncerede rådgiveropgaver fra 2015 til 2016, er mindre end forventet.

For at skabe klarhed over mulighederne ved indkøb af opgaver under EU’s tærskelværdier, har DI Rådgiverne holdt et seminar og samlet gode råd om vurdering af grænseoverskridende interesse og markedsafdækning.
 

Eksperternes gode råd
De gode råd findes i en film, podcast, takeaways fra seminaret og kommer fra blandt andet partner Peter Stig Jakobsen, Bech-Bruun; Jesper Fabricius, Accura samt indkøbscheferne i henholdsvis Hillerød og Holbæk kommuner, Pia Ziegler og Anders Brøndum. Læs, se og hør mere her: http://raadgiverne.di.dk/DIVidenraadgivernemener/offentligtindkob/Udbuds...

Tilmeld nyhedsbrev

Mest Læste

Annonce