Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Medie: Sådan bliver den danske erhvervs- og sommerpakke

Politik

04/6/21 10:32

LTT

I dag fredag er alle partier på nær Nye Borgerlige og Liberal Alliance samlet for at forhandle en aftale på plads, en aftale om en ny erhvervs- og sommerpakke, meningen med pakken er, at den skal give vækst til den danske økonomi.

TV 2 erfarer at der genindføres gratis færgebilletter på indenrigsrejser både for gående, cyklister og biler med handicapparkeringskort. Det bliver en ordning der kommer til at gælde fra juli til september. Operatørerne af færger vælger selv hvilke afgange de vil gøre gratis, netop for at færgerne ikke bliver overfyldte, og de lokale ikke kan komme med. Rejsepasset bliver også en del af den nye aftale. Rejsepasset er en otte-dages fri-rejse-billet til den kollektive transport. Fri-rejse-billetten kommer til at koste 399 kroner for voksne og 199 kroner for børn. 

To partier er ikke med i forhandlingerne 
De afsluttende forhandlinger i Erhvervsministeriet sker mellem regeringen, Venstre, Dansk Folkeparti, Socialistisk Folkeparti, Radikale Venstre, Enhedslisten, Det Konservative Folkeparti og Alternativet. Nye Borgerlige og Liberal Alliance er ikke med til forhandlingerne. Efter forhandlingerne vil der være pressemøde, det oplyser Erhvervsministeriet i en pressemeddelelse. 

 

Annonce