Foto: Steen Brogaard
Foto: Steen Brogaard

Messerschmidt med stikpille til Statsministeren: 'Lige så stille som i Mette Frederiksens indbakke efter alle sms’er er blevet slettet'

Politik

12/06/2022 11:06

Redaktionen

Dansk Folkeparti-formand Morten Messerschmidt er bestemt ikke tilfreds med, hvordan regeringen håndterer de stigende brændstofpriser.

Det ser ikke ud til, at brændstofpriserne er færdige med at stige. Derfor bliver det sværere og sværere for den almene dansker at betale for brændstof til bilen.

En af dem, der mener, at det er grotesk, er Morten Messerschmidt, der er formand for Dansk Folkeparti. Det har han slået fast i et opslag, han har delt på det sociale medie Facebook.

Opslaget starter han med at skrive, at det er 'grotesk over alle grænser', at der endnu ikke er fundet en løsning på de stigende brændstofpriser, som det er tilfældet i andre lande – herunder Tyskland.

Herefter sender han en stikpille i retning af regeringens ministre, der er gået på sommerferie, uden at have fundet en løsning på de høje brændstofpriser.

"I torsdags stod ministrene og ønskede hinanden god sommerferie efter den sidste afstemning i folketingssalen. Mens helt almindelige danskere, der gerne vil holde sommerferie, bliver flået i benzin og dieselpriser," skriver han.

Desuden giver Morten Messerschmidt udtryk for, at det er regeringen, der ikke ønsker at sænke de danske afgifter på brændstof, for at holde priserne nede, hvilket de allerede har gjort i Tyskland.

"I Tyskland har man godt kunne finde ud af at sænke afgifterne, for at holde prisen nede. Men i Danmark sker der bare ingenting. For regeringen VIL ikke. Det er virkelig forargeligt! Hvor højt skal prisen egentlig op? Over 20 kr? Eller endnu højere?" skriver Morten Messerschmidt.

Derudover skriver han, at Dansk Folkeparti allerede har fremlagt en plan for, hvad der kan gøres, for at sikre, at det bliver lettere for danskerne at få råd til at tanke bilen.

"DF har allerede fremlagt en plan for, hvad der akut kan gøres. Men det kræver en regering, der indkalder til forhandlinger. Og indtil videre er der bare fuldstændig stille," lyder det.

Til slut sender han en stikpille i retning af statsminister Mette Frederiksen med en hentydning til hendes slettede SMS'er.

"Lige så stille som i Mette Frederiksens indbakke efter alle sms’er er blevet slettet. Suk! Jeg må have luft," runder han af.

Mest Læste

Annonce