Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Mette Frederiksen: Det er vi mange der ser frem til

Politik

06/4/21 8:39

Theis

Mette Frederiksen er overbevist om, at det er noget, som mange ser frem til - hende selv inklusiv.

Statsminister Mette Frederiksen (S) tog mandag turen til Bornholm. 

Her skulle hun blandt andet mødes med to lokale frisører, hvor hun snakkede med dem, om hvordan det er gået med genåbningen af salonerne.

Bornholm har haft gang i salonerne i den sidste måned. Trine og Marianne, som Mette Frederiksen besøgte, har da også mærket, at der har været travlt, siden de igen fik tilladelse til at åbne dørene. 

Det skriver Mette Frederiksen i et opslag på Facebook.

"Jeg har netop besøgt Trine og Marianne i Nexø. De har klippet stort set uafbrudt, siden de genåbnede. Alle kunderne skal fremvise en negativ coronatest, før de sætter sig i stolen. Det fungerer godt. Og for Marianne og Trine giver det en stor tryghed."

Mette Frederiksen lægger heller ikke skjul på, at der umiddelbart er mange, der glæder sig til at få bugt med de lange lokker, men hun tror dog alligevel, at det er frisørerne selv, der glæder sig mest til i morgen.

"I virkeligheden er det nok frisørerne selv, der glæder sig mest til i morgen. Til at komme i gang igen. Og få en mere normal hverdag. Jeg er utrolig glad for, at det nu er muligt for flere af de liberale erhverv."

Ovennævnte erhverv har naturligvis indgået i genåbningsplanen. Regeringen har ikke lagt skjul på, at man kommer til at bevæge sig fremad med enorm forsigtighed, da man fortsat er bange for den britiske coronavariant. 

Sundhedsminister Magnus Heunicke kunne for nylig fortælle på Twitter, at man i Danmark har bekræftet to tilfælde af en ny coronavariant, som langt hen ad vejen ligner den, som man normalt ville kalde den britiske coronavariant - eller B117.

I den ny variant har man dog fundet en mutation, man kalder E484K. Mutationen gør, at virusset har nedsat følsomhed over for kroppens antistoffer.

Annonce