Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Mette Frederiksen raser: Stop med det

Politik

12/5/21 8:12

Theis

Statsministeren kom op i det røde felt, da hun under gårsdagens spørgetime fik et spørgsmål fra Liberal Alliances partileder, Alex Vanopslagh.

Netop nu har folketingspolitikerne mulighed for at stille spørgsmål til statsminitster Mette Frederiksen i ‘Statsministerens spørgetime’.

Her bliver statsministeren ofte modtager af kritiske spørgsmål, og det er bestemt ikke altid, at Mette Frederiksen mener, at det er retfærdigt.

I går havde hun blandt andet en kraftig reaktion på en kommentar fra Liberal Alliances partiformand, Alex Vanopslagh, som fik statsministeren op i det røde felt.

Alex Vanopslagh spurgte ind til, hvilke restriktioner der fortsat ville gælde, når alle over 50 år samt sårbare danskere er blevet vaccineret. Noget Alex Vanopslagh mener, at Mette Frederiksen flere gange har antydet.

Dette kalder Mette Frederiksen dog fake news.

“Skal vi ikke stoppe med det der fake news i folketingssalen. Jeg har ikke sagt, at vi skal opretholde restriktioner, efter alle er vaccineret,” lød det fra Mette Frederiksen under spørgetimen.

Alex Vanopslagh valgte at hæfte sig ved, at Mette Frederiksen ikke kunne garantere, at restriktionerne ville forsvinde, når alle der ønsker det, er blevet vaccineret mod covid-19.

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.

04/5/22 7:34

Politik
Stolt Mette Frederiksen: For første gang i 20 årMette Frederiksen glæder sig over at det nu sker for første gang i 20 år.