Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Mette Frederiksen sidder ombord på fly til Israel: Nu forsvarer hun beslutningen

Politik

04/3/21 9:22

Theis

Statsminister Mette Frederiksen forsvarer sin beslutning om at rejse ud af landet.

Klokken 07.30 lagde Mette Frederiksen et billede op sin Facebook-profil, hvor hun viser, at hun sidder i et fly.

Det gør hun med en længere tekst, hvor hun forsvarer sit valg om at rejse ud af landet til trods for, at hun fraråder andre danskere at gøre det samme.

Ifølge Mette Frederiksen er det dog en nødvendighed, at hun sætter sig på flyet ombord til Israel,  da hun skal drøfte et tættere samarbejde om vacciner med Østrig og Israel.

“Vacciner, vacciner, vacciner. Nærmest alt, hvad vi gør lige nu, handler om det. Så vi hurtigst muligt kan åbne Danmark sikkert op - og så vi på langt sigt kan blive ved med at beskytte os mod corona og mulige andre pandemier,” lyder det indledningsvist fra Mette Frederiksen.

“Vi skal tænke frem. Forberede os på potentielle mutationer. For er der én ting corona har demonstreret, så er det, at vi skal have et stærkere forsvar mod sundhedskriser, som truer vores samfund, sundhed og økonomi.”

“Og det er den primære grund til, at jeg nu er på vej til Israel.” fortæller Mette Frederiksen altså om beslutningen om at rejse til Israel.

Hun fortæller endvidere, at der er undtagelser i forbindelse med at rejse ud af landet, og dette mener hun altså, er en af dem. ‘Det er kritisk, at vi allerede nu rykker på udvikling og produktion af vacciner,” lyder det fra statsministeren.

Annonce