Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Sofie Carsten Nielsen vil genoplive midten i dansk politik

Politik

18/6/21 7:17

LTT

I sidste uge åbnede Sofie Carsten Nielsen (RV) op for at pege på De Konservatives formand, Søren Pape Poulsen, som statsminister. Hvis ellers “politikken er den rigtige,” som Sofie Carsten Nielsen forklarede det.

I denne uge er det Liberal Alliance Sofie Carsten Nielsen ser som en kommende regeringspartner. “Jeg kan godt se det for mig,” fortæller Sofie Carsten i et dobbeltinterview i Politiken med Liberal Alliances formand, Alex Vanopslagh. Han siger i interviewet at Sofie Carsten Nielsen, kan være ‘kvinden der lukker hullet’ i midten af dansk politik. 

Vil ikke fortsætte 'Støjberg-linjen"
Sofie Carsten Nielsen fortæller videre i interviewet, at hun ikke har problemer med et side-skifte “Det synes jeg også, jeg har gjort klart. Men det vil afhænge af, hvad det er. Hvad det er for en vision for Danmark for fremtiden. Vi kan jo ikke være med i noget, hvor vi skal fortsætte Støjberg-linjen. That’s not an option. Men noget, der er grønt, peger fremad, er reformorienteret, vil sætte skolen reelt fri – det kan jeg sagtens se for mig. I mange forskellige kombinationer.” I 2021 er den afgørende skillelinje for, om man tilhører rød eller blå blok, hvordan man forholder sig i udlændingepolitikken og her er De Radiale altså uenige i politikken med både De Konservative og Liberal Alliance. 

Annonce