Foto: Shutterstock

Trump er blevet bandlyst: Risikoen er for stor

Politik

08/01/2021 11:01

Theis

Han er blevet bandlyst på ubestemt tid.

Du vil ikke komme til at høre mere fra Donald Trump hverken på Facebook eller Instagram. 

Mark Zuckerberg ejer både Facebook og Instagram, og han skriver nu i et opslag på førstnævnte medie, at det ikke længere vil være muligt for Donald Trump at dele sine holdninger.

Det er simpelthen for farligt.

"De chokerende begivenheder i de sidste 24 timer viser tydeligt, at præsident Donald Trump har tænkt sig at bruge sin resterende tid i embedet til at undergrave en lovlig og fredelig overdragelse af magten til hans valgte efterfølger, Joe Biden," skriver han. 

Der var i går flere demonstranter, der valgte at storme kongressen, hvor de nåede at tvinge sig vej ind til folkevalgets kontorer. 

Der var i alt fire dem omkom i forbindelse med disse optøjer. 

Mark Zuckerbeg mener, at det blandt andet skyldes, at Donald Trump var med til at opildne dem. Hans opslag er derfor blevet fjernet, og denne gang er der konsekvenser. 

"Vi mener, at risikoen ved at lade præsidenten bruge vores tjeneste i denne periode, er for stor. Derfor forlænger vi den bandlysning, som vi allerede har sat for kontoer på Instagram og Facebook, på ubestemt tid. Som det mindste vil det vare i de næste to uger, indtil den fredelige overdragelse af magten er overstået," skriver han.

Mest Læste

Annonce