Politikere efter Skælskør-sag: KL bør betale honorar tilbage

- Rådgivningen har været dårlig og utilstrækkelig, siger byrådsmedlem Thomas Clausen til sn.dk. Han mener, at Slagelse Kommune er blevet spændt for KL’s vogn.

Rådgivningen fra Kommunernes Landsforening (KL) har ikke været de 124.000 kroner værd, som Slagelse Kommune i hvert fald har betalt for bistand i Skælskør-sagen.

Det mener Enhedslistens to byrådsmedlemmer, Thomas Clausen og Jørn Melchior Nielsen, som på det kommende byrådsmøde mandag søger byrådskollegers opbakning til at kræve vederlaget tilbage fra KL. Det i kølvandet på retssagen, som i sidste uge faldt ud til plejesøstrene fordel.

Det skriver Sjællandske.

- Rådgivningen har været dårlig og utilstrækkelig, navnlig omkring betydningen af Den Europæiske Menneskerettighedskonvention for sagens udfald, siger Thomas Clausen, som mener, at Slagelse Kommune er blevet spændt for KL’s vogn og ikke har kunnet handle selv.

- Vi burde have fundet en løsning for lang tid siden, også for pigernes skyld, i stedet for nu at skulle betale over to millioner kroner efter en retssag, tilføjer han.

Emneord: Slagelse Kommune, Slagelse Byråd, Kommunernes Landsforening, 200617
Gæster på DenOffentlige.dk Redaktionen på DenOffentlige udvælger og prioriterer hver dag indholdet på DenOffentliges forside og temasider. Historier, der ikke har en aktiv bruger som afsender, men som stilles til rådghed...
Aktivitet: Artikler: 1828 | Events: 7 | Kompetenceområder: 8

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også