Urværket - styr på tiden

13/1/18 10:38

Nick Allentoft

Hos Urværket finder du Skandinaviens største online udvalg af designer ure og mærkeure.

Armbåndsuret er en uundværlig accessory for mange og er derfor også et produkt, som mange vælger med stor nøje og omhu. Der findes et væld af ure på markedet. Uret hjælper dig med at holde styr på tiden, overholde deadlines og nå dagens gøremål. Ure adskiller sig i kategorier af ekstra funktionalitet, æstetik og design. For mange er uret også et smykke, der repræsenterer en som menneske og type, ligesom vi klæder os på en bestemt måde med vores tøj.

Det kan derfor være en god ide at sætte sig godt ind i, hvilke mærker og urtyper, som findes på markedet. Hos Urværket finder du Skandinaviens største online udvalg af designer ure og mærkeure. Ure fra Urværket er kendetegnende ved at være bredt og attraktivt i udvalg. Her kan du både finde ure i den billige ende, der opfylder dine basale behov, eller kvalitets ure, der viser netop din personlige stil.

Det brede udvalg

Hos Urværket kan du finde netop det ur, som passer til din personlige stil. Her garanteres et stort og alsidigt udvalg af armbåndsure fra verdenskendte urmærker som for eksempel Casio, Omega og Tag Heuer.  Disse ure har potentiale til at være langt mere end et praktisk redskab i forsøget på at holde styr på tiden. Dit ur kan nemlig samtidig signalere, hvilket menneske du er. Er du for eksempel den sporty type, så er der stor chance for, at et robust fritids ur er noget for dig.

Her kan ekstra funktionalitet som f.eks. vandtæthed, stopur eller tidtagning opfylde dine behov. Dit ur kan også være et smykke, som signalerer stil og elegance. Det æstetiske design af urskive og rem varierer i det uendelige, ligesom man både kan få analoge, digitale eller endda såkaldte smarte ure, der kan synkroniseres med ens telefon. Mulighederne er mange og individuelle. Uanset hvad du har af ønsker, vil der blandt det store udvalg hos Urværket også være noget for dig.

Det gode eksempel på god stil

Et eksempel på et smukt og funktionelt design inden for ure findes hos japanske Casio. Casio laver ure, som er kendt for at være produceret med flere forskellige, og til tider avancerede, tekniske funktioner. Tidligere udviklede den japanske virksomhed andre former for teknisk udstyr, blandt andet kameraer og lommeregnere. Senere har Casio kastet sig over udviklingen og fremstillingen af ure, hvor man har udnyttet kendskabet til teknikken fra de tidligere produktsegmenter. Karakteristisk for det japanske mærke er, at de fleste ure er digitale.

Mærket blev det første til at producere ure, der kunne vise tiden i mange forskellige tidszoner. Af andre specielle egenskaber for Casio ure kan nævnes, at nogle ure har barometer, termometer, kompas og GPS. Blandt de mange produkter hos Urværket finder du et bredt udvalg af Casio ure. Selvom virksomheden er kendt for de digitale ure, producerer de dog også det mere klassiske analoge ur med visere.  Æstetikken ved disse typer af ure er også med et sporty twist, ligesom den øvrige række af armbåndsure.

 

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.

04/5/22 7:34

Politik
Stolt Mette Frederiksen: For første gang i 20 årMette Frederiksen glæder sig over at det nu sker for første gang i 20 år.