Foto: Shutterstock

Regeringen indkalder til pressemøde i dag

Senere i dag er der igen pressemøde om den aktuelle corona-situation i landet.

Mandag indkaldes der til pressemøde igen. Atter en gang er det den aktuelle corona-situaiton, der får myndighederne til at indkalde landets journalister til møde.

Det viser en indkaldelse fra Sundhedsministeriet, som har offentliggjort indkaldelsen. 

"Sundhedsministeriet inviterer til pressemøde d. 10. maj 2021," skriver Sundhedsministeriet. 

For at begrænse antallet af personer ved pressemødet pga. Covid-19 opfordrer Sundhedsministeriet til, at medierne begrænser antallet af journalister og teknikere til stede.

Her finder det sted

Dagens pressemøde finder sted i Eigtveds Pakhus, der ligger ved Udenrigsministeriet. Pakhuset har allerede været ramme om mange pressemøder, siden coronaen kom til landet. 

Det er også velkendte ansigter, der vil møde de danskere, som tænder for det tv-transmitterede pressemøde. 

Udover sundhedsminister Magnus Heunicke (S), så vil direktør i Statens Serum Institut, Henrik Ullum, være til stede. Det sammen vil Søren Brostrøm, der er direktør i Sundhedsstyrelsen også være. Fra Styrelsen for Patientsikkerhed deltager direktør Anette Lykke Petri og det gør Rigspolitichef, Thorkild Fogde, også.

Pressemødet går i gang klokken 12. 

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også

 • 25.06.21 Politik
  Her er de nye rejsevejledninger

  Udenrigsministeriet opdaterer ugentligt rejsevejledningerne for EU og Schengenlandene på baggrund af de seneste smittetal fra Statens Serum Institut. Nedenfor er et overblik over, hvad der er gældende fra lørdag den 26. juni kl. 16.

 • 18.06.21 Politik
  Ny politisk aftale: 850 millioner til udvikling af grønne brændstoffer

  CO2-neutrale løsninger inden for blandt andet den tunge transport er afgørende for at komme i mål med den grønne omstilling. Derfor afsætter regeringen og et bredt flertal i Folketinget nu 850 mio. kroner til udviklingen af Power-to-X-teknologier, der skal gøre det muligt i stor skala at omdanne grøn strøm til brint og andre bæredygtige brændstoffer, der kan bruges i skibe, fly, lastbiler og den tunge industri.

 • 15.06.21 Politik
  Regeringen sender 45 mio. kr. til det nordlige Syrien

  Som et led i arbejdet i Task Force Evakuering giver Danmark et humanitært bidrag på 45 mio. kr. til det nordlige Syrien.

 • 15.06.21 Politik
  Nyt fra Veganerpartiet: Vælger ny ledelse

  I weekenden afholdte Veganerpartiet landsmøde i Nyborg. Her blev den nye landsledelse valgt, og processen om at finde ny frontfigur for partiet sat i gang.

 • 11.06.21 Politik
  Skatteministerium lader svindelsager forælde

  Borgere og virksomheder kan med forsæt eller ved grov uagtsomhed afgive urigtige eller vildledende oplysninger til brug for skattekontrollen for at unddrage at betale skat eller afgifter. I så fald kan de straffes med bøde eller fængsel. Skatteministeriet har opgjort, at ca. hver 10. virksomhed bevidst angiver skat og moms forkert.