Fotografi af Glen Carrie (Unsplash,com)

Regeringen vil lave stikker-system mod religiøse

Mennesker der har en tro er ikke populære - i al fald ikke blandt regeringsfolk i Danmark. Nu vil den danske regering skabe en enhed under udlændingestyrelsen der anonymt på de sociale medier skal overvåge og lave en liste med troende der “ikke må støtte blandt andre religiøse organisationer”.

Der er altså nogle mennesker - et korps af stikkere - der anonymt skal overvåge troende danskere, og ud fra den overvågning lave en liste med dem der skal fratages deres grundlovssikrede ret til at støtte religiøse - og andre - organisationer. Bemærk der er ikke tale om ulovlige organisationer, men bare organisationer i almindelighed - “blandt andre religiøse organisationer”.

“Hvis Udlændingestyrelsen går undercover på sociale medier , vil det give nogle retssikkerhedsmæssige problemer,” siger professor i menneskeret ved Syddansk Universitet Sten Schaumburg-Müller.

Nu tænker du måske, “- jamen det er jo farlige muslimske terrorister som regeringen vil beskytte mig imod. Derfor må der gøres en undtagelse” - eller noget i den stil. Men nej, der ikke nødvendigvis tale om “farlige muslimske terrorister”, men potentielt og i praksis alle religiøse mennesker i Danmark.

De “muslimske terrorister” er blot adgangsbilletten til at indføre et princip. Ligesom det er sket indenfor for friskoleverden, hvor det startede med reguleringen og forfølgelsen af muslimske friskoler og for længe siden er gledet over til i ligeså høj grad - eller måske højere grad - at handle om forfølgelse af kristne troende, så rummer dette tiltag også denne indbyggede mulighed.

“Man kan jo ikke diskriminere når man forfølger - det skal sandelig være alle troende der forfølges”. Og med de negative følelser som f.eks. et regeringsmedlem som Pia Rosenkrantz Theil har for kristendommen er det mere end almindelig sandsynligt at stikkerne også - eller måske primært - kommer til at rette deres søgelys på kristne.

Metodikken er, som altid i et totalitært system, at starte med en udvalgt gruppe, og derefter brede terroren ud til gradvist flere og flere. “Først hentede de alle de rødhårede. Jeg gjorde ingenting. Så kom de efter dem med fregner, men de var jo ikke ude efter mig… - Men til sidst blev det så mig de hentede, og da var det kun mig der stod tilbage.” - du har måske hørt historien…?

Hvis de ikke “kommer efter dig” er det nok fordi du er en af dem der allerede adlyder. Så skulle du måske spørge dig selv: “Hvad er det egentlig jeg adlyder?”

Det danske samfund, begynder - ligesom den øvrige verden - mere og mere at ligne virkeliggørelsen af de sidste sider i Biblen. De sider hvor realiseringen af et verdensomspændende totalitært samfund beskrives og hvor særligt kristne er udset som tyrannens (og verdens) fjende nummer et.

Referencer:
https://www.kristeligt-dagblad.dk/kirke-tro/regering-vil-gaa-undercover-...
https://www.kirke.dk/kristne-trossamfund-betaler-venstrefloejens-islamkr...
https://www.kristeligt-dagblad.dk/danmark/social-kontrol-blandt-kristne-...
https://www.kristeligt-dagblad.dk/kirke-tro/minister-vaemmes-over-kirkel...
https://www.kristeligt-dagblad.dk/kirke-tro/enhedslisten-abortmodstandere-boer-ogsaa-offentliggoeres-paa-forbudsliste
https://www.kristeligt-dagblad.dk/debatindlaeg/den-katolske-kirke-og-fri...
http://bibelweb.dk/bibelindex/
http://bibelweb.dk/indledning-til-abenbaringen/

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også

 • 25.06.21 Politik
  Her er de nye rejsevejledninger

  Udenrigsministeriet opdaterer ugentligt rejsevejledningerne for EU og Schengenlandene på baggrund af de seneste smittetal fra Statens Serum Institut. Nedenfor er et overblik over, hvad der er gældende fra lørdag den 26. juni kl. 16.

 • 18.06.21 Politik
  Ny politisk aftale: 850 millioner til udvikling af grønne brændstoffer

  CO2-neutrale løsninger inden for blandt andet den tunge transport er afgørende for at komme i mål med den grønne omstilling. Derfor afsætter regeringen og et bredt flertal i Folketinget nu 850 mio. kroner til udviklingen af Power-to-X-teknologier, der skal gøre det muligt i stor skala at omdanne grøn strøm til brint og andre bæredygtige brændstoffer, der kan bruges i skibe, fly, lastbiler og den tunge industri.

 • 15.06.21 Politik
  Regeringen sender 45 mio. kr. til det nordlige Syrien

  Som et led i arbejdet i Task Force Evakuering giver Danmark et humanitært bidrag på 45 mio. kr. til det nordlige Syrien.

 • 15.06.21 Politik
  Nyt fra Veganerpartiet: Vælger ny ledelse

  I weekenden afholdte Veganerpartiet landsmøde i Nyborg. Her blev den nye landsledelse valgt, og processen om at finde ny frontfigur for partiet sat i gang.

 • 11.06.21 Politik
  Skatteministerium lader svindelsager forælde

  Borgere og virksomheder kan med forsæt eller ved grov uagtsomhed afgive urigtige eller vildledende oplysninger til brug for skattekontrollen for at unddrage at betale skat eller afgifter. I så fald kan de straffes med bøde eller fængsel. Skatteministeriet har opgjort, at ca. hver 10. virksomhed bevidst angiver skat og moms forkert.