Fotografi af Glen Carrie (Unsplash,com)

Regeringen vil lave stikker-system mod religiøse

Mennesker der har en tro er ikke populære - i al fald ikke blandt regeringsfolk i Danmark. Nu vil den danske regering skabe en enhed under udlændingestyrelsen der anonymt på de sociale medier skal overvåge og lave en liste med troende der “ikke må støtte blandt andre religiøse organisationer”.

Der er altså nogle mennesker - et korps af stikkere - der anonymt skal overvåge troende danskere, og ud fra den overvågning lave en liste med dem der skal fratages deres grundlovssikrede ret til at støtte religiøse - og andre - organisationer. Bemærk der er ikke tale om ulovlige organisationer, men bare organisationer i almindelighed - “blandt andre religiøse organisationer”.

“Hvis Udlændingestyrelsen går undercover på sociale medier , vil det give nogle retssikkerhedsmæssige problemer,” siger professor i menneskeret ved Syddansk Universitet Sten Schaumburg-Müller.

Nu tænker du måske, “- jamen det er jo farlige muslimske terrorister som regeringen vil beskytte mig imod. Derfor må der gøres en undtagelse” - eller noget i den stil. Men nej, der ikke nødvendigvis tale om “farlige muslimske terrorister”, men potentielt og i praksis alle religiøse mennesker i Danmark.

De “muslimske terrorister” er blot adgangsbilletten til at indføre et princip. Ligesom det er sket indenfor for friskoleverden, hvor det startede med reguleringen og forfølgelsen af muslimske friskoler og for længe siden er gledet over til i ligeså høj grad - eller måske højere grad - at handle om forfølgelse af kristne troende, så rummer dette tiltag også denne indbyggede mulighed.

“Man kan jo ikke diskriminere når man forfølger - det skal sandelig være alle troende der forfølges”. Og med de negative følelser som f.eks. et regeringsmedlem som Pia Rosenkrantz Theil har for kristendommen er det mere end almindelig sandsynligt at stikkerne også - eller måske primært - kommer til at rette deres søgelys på kristne.

Metodikken er, som altid i et totalitært system, at starte med en udvalgt gruppe, og derefter brede terroren ud til gradvist flere og flere. “Først hentede de alle de rødhårede. Jeg gjorde ingenting. Så kom de efter dem med fregner, men de var jo ikke ude efter mig… - Men til sidst blev det så mig de hentede, og da var det kun mig der stod tilbage.” - du har måske hørt historien…?

Hvis de ikke “kommer efter dig” er det nok fordi du er en af dem der allerede adlyder. Så skulle du måske spørge dig selv: “Hvad er det egentlig jeg adlyder?”

Det danske samfund, begynder - ligesom den øvrige verden - mere og mere at ligne virkeliggørelsen af de sidste sider i Biblen. De sider hvor realiseringen af et verdensomspændende totalitært samfund beskrives og hvor særligt kristne er udset som tyrannens (og verdens) fjende nummer et.

Referencer:
https://www.kristeligt-dagblad.dk/kirke-tro/regering-vil-gaa-undercover-...
https://www.kirke.dk/kristne-trossamfund-betaler-venstrefloejens-islamkr...
https://www.kristeligt-dagblad.dk/danmark/social-kontrol-blandt-kristne-...
https://www.kristeligt-dagblad.dk/kirke-tro/minister-vaemmes-over-kirkel...
https://www.kristeligt-dagblad.dk/kirke-tro/enhedslisten-abortmodstandere-boer-ogsaa-offentliggoeres-paa-forbudsliste
https://www.kristeligt-dagblad.dk/debatindlaeg/den-katolske-kirke-og-fri...
http://bibelweb.dk/bibelindex/
http://bibelweb.dk/indledning-til-abenbaringen/

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også

 • 27.01.21 Politik
  Danmark skal lede ny global IEA-kommission for social retfærdig grøn energiomstilling

  Klima-, energi- og forsyningsminister Dan Jørgensen er udnævnt som formand for Det Internationale Energiagenturs nye globale energikommission. Statsminister Mette Frederiksen er protektor for kommissionen, der skal være med til at sikre en social retfærdig omstilling til ren energi i verden.

 • 26.01.21 Politik
  Ny politisk aftale om social kontrol

  Regeringen, Radikale Venstre, Socialistisk Folkeparti, Enhedslisten og Alternativet udmønter 40 millioner kroner afsat på finansloven til indsats mod social kontrol i etniske minoritetsmiljøer. Pengene skal blandt andet gå til etablering af nye exit-boliger til personer, der bryder med deres familie som følge af social kontrol.

 • 22.01.21 Politik
  Danmark får ledende rolle frem mod FN`s topmøde om energi

  Danmark har fået en helt central rolle ved FNs generalforsamling til september. For første gang i 40 år har et FN-topmøde ’energi’ som hovedtema, og Danmark er blevet valgt som ’Global Theme Champion’ for netop energiområdet, når stats- og regeringsledere samles til et topmøde i New York om verdensmål 7 – bæredygtig energi til alle.

 • 15.01.21 Politik
  Skatteministeren skærper indsatsen mod organiseret svindel

  Skatteminister Morten Bødskov har netop fremsat et lovforslag, der skal give Skattestyrelsen stærkere værktøjer til at bekæmpe organiseret svindel.

 • 12.01.21 Politik
  Udviklingsministeren ude med ny udviklingspolitisk strategi

  Arbejdet med ny udviklingspolitisk strategi bliver nu igangsat. Den nye strategi skal efterfølge den nuværende ”Verden 2030”, som udløber i 2021.