Foto: Shutterstock

Region opfordrer danskerne: Tjek din e-boks

Flere danskere opfordres i øjeblikket til at tjekke deres e-boks.

Der er mange ledige vaccinationstider i påskeferien, og derfor appelleres der til, at danskerne tager et kig i deres e-boks, for at se, om de skulle være så heldige at kunne benytte en af tiderne.

I skrivende studn er det Region Syddanmark der melder ud, at danskere bosat i regionen bør tage et kig i deres e-boks. Det er nemlig hele 1.000 ledige vaccinationstider i påskeferien på vaccinationscentret, der er beliggende på Ørnevej i Esbjerg.

Sådan lyder meldingen fra Region Syddanmark ifølge mediet Jydske Vestkysten.

Det er ikke alle danskere, der kan blive vaccineret endnu. Det er fortsat ældre og sårbare, der står forrest i køen til at blive vaccineret, og danskerne der kan blive vaccineret i påskeferien er danskere født mellem 1942 og 1945.

Personer i denne aldersgruppe burde have modtaget en besked i deres e-boks fra sundhedsmyndigheder, hvor det vil være muligt at bestille tid til vaccination.

Region Syddanmark opfordrer derfor til, at borgere i den aldersgruppe får tjekker deres e-boks.

Man kan tilmelde sig vacciner på www.vacciner.dk.

Hvis du ikke er født i årstallene 1942 til 1945, så skal du blot have lidt tålmodighed endnu. Sundhedsstyrelsen meldte tidligere ud, at alle danskere forventes at være tilbudt vaccination senest den 25. juli.

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også

 • 21.04.21 Social
  Ny undersøgelse af arbejdsmiljø: Især unge er udsatte

  1 ud af 4 unge, der bringer mad ud, har været ude for en arbejdsulykke det seneste år. Men det er uklart, hvem der har ansvaret for arbejdsmiljøet, når opgaven er formidlet via en digital platform, viser en undersøgelse fra Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø.

 • 20.04.21 Social
  Mange mønsterbrydere bruger kurser og voksenuddannelse som springbræt

  HF-enkeltfag og grundskolefag for voksne er en vigtig mellemstation for unge med ufaglærte forældre, der vil gennemføre en ungdomsuddannelse, viser ny analyse fra Arbejderbevægelsens Erhvervsråd. Det er vigtig viden, når vi som samfund skal sørge for, at flere unge får en uddannelse, mener chefanalytiker

 • 19.04.21 Social
  Skoler tog imod enorm mængde værnemidler: Sådan er det gået

  Store mængder af hurtigtest, værnemidler og håndsprit blev i løbet af påskeugen sendt ud til skoler og uddannelsesinstitutioner, så de kunne blive klar til at tage imod deres elever og studerende i et nyt set-up med superviseret selvtest. Status efter en uges skolegang er, at den store logistiske øvelse er gået over al forventning.

 • 19.04.21 Social
  Overbevisende ”ja” til OK21 fra lærerne

  Overenskomstforhandlingerne er netop afsluttet for lærere ansat i kommuner og regioner. 85,7 % har stemt ja til forliget.

 • 16.04.21 Social
  Godt nyt til selvstændige: Ny kompensation

  Regeringen har sammen med et bredt flertal af Folketingets partier besluttet at, selvstændige mv., som har fået udbetalt under 250.000 kr. på kompensationsordningen for selvstændige, kan få kompenseret 80 pct. af revisorudgifterne i forbindelse med efterkontrol.