Ringsted: Direktør fratræder

Efter blot to år som direktør har kommunen valgt at opsige samarbejdet med teknikdirektør Tine Christensen.

”Tine Christiansen har haft ansvaret for vores tekniske område i knap to år, hvor vi har været i gang med en række større projekter. Det vurderes nu, at der er behov for en anden profil til den fremtidige ledelse af det tekniske område, og derfor har vi indgået en fratrædelsesaftale med Tine Christiansen”, siger borgmester Henrik Hvidesten, der ikke har yderligere kommentarer, da der er tale om en personalesag.

Tine Christiansen har været kontraktansat i Ringsted Kommune, og fratrædelsesaftalen ligger i forlængelse af de vilkår for fratrædelse, der blev indgået ved ansættelsen.

Kommunaldirektør Jacob Nordby er konstitueret som direktør for de tekniske områder indtil videre. Byrådet er i øvrigt i gang med at vurdere, om der kan ske ændringer i den fremtidige organisering af direktionen. Det sker på baggrund af byrådets såkaldte hensigtserklæring om, at ”Når en direktør fratræder, vil byrådet vurdere behovet for genansættelse i lyset af den aktuelle situation i organisationen”.

Emneord: Tine Christensen, Ringsted Kommune, Direktører, Offentlige fyringer, 200419
Ringsted Kommune på DenOffentlige.dk Ringsted Kommune
Aktivitet: Artikler: 5 | Kompetenceområder: 1

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også