Sådan finder du din nye drømmeseng

Vidste du, at vi bruger omkring en tredjedel af vores liv i sengen? Netop derfor er der god grund til at investere lidt ekstra penge i din nye seng, så du er sikret komfort og rolige nætter de næste mange år frem.

Der findes et væld af forskellige typer senge, men især to typer har gjort deres indtog i danskernes soveværelse. Vi taler her om elevationssengen og kontinentalsengen. Men hvordan adskiller de sig fra hinanden, og hvilke behov opfylder de hver især?

Få funktionalitet og skøn komfort med en elevationsseng

Med elevationssengen er du sikret en seng, der kan justeres og tilpasses dine behov. Hvad end du ønsker støtte til ryggen eller benene, muliggør elevationssenge dette. Vores livsstil har ændret sig, og sengen bruges ikke kun til at sove i. Efterhånden opholder vi os mere og mere i sengen, eftersom vi både ser TV i sengen, læser i sengen og spiser i sengen. Vores krav til, hvad en seng skal benyttes til, udvider sig hele tiden, og derfor bliver sengene også mere funktionelle med årene. Elevationssengen er altså en sikker vinder, hvis du søger fleksibilitet og komfort, men markedet af elevationssenge er stort. Mange elevationssenge styres med en tilkoblet eller trådløs fjernbetjening, men nogle producenter gør det også muligt for dig at styre din elevationsseng via en app på din telefon. Appen gør det ikke blot muligt for dig at justere din elevationsseng. Du kan også programmere positioner og benytte massagefunktion.

Få sund søvn med kontinentalsenge 

Søger du en seng, der giver dig en god komfort samt en dyb og rolig søvn hver nat? Kontinentalsenge betragtes af sengespecialister som sengenes mastodont, da dens tre lag giver dig følelsen af at svæve på en sky. Bunden består af en boksmadras, der giver stabilitet og højde, midten består af en traditionel madras, og øverst finder du topmadrassen, som fuldender det hele. Kontinentalsengen er en optimal seng til dig, der f.eks. døjer med rygsmerter, da kroppens tryk og vægt fordeles jævnt på hele madrassen.

Find en seng, som matcher dine behov

Når du skal vælge din nye drømmeseng, er det vigtigt, du sætter dig godt ind i dine behov. At vælge en seng kan indimellem være en dyr affære, men fordi vi opholder os en tredjedel af vores liv i en seng, er en god seng en investering i fremtiden. Hvad end du leder efter elevationssenge, der er fleksible og kan tilpasses dine behov, eller du leder efter kontinentalsenge, der giver maksimal komfort og sund søvn, er du med begge typer senge sikret komfort og topkvalitet.

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer