Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Dine indefrosne feriepenge skal til afstemning

Social

16/3/21 9:58

Theis

Folketinget skal i dag til afstemning om dine indefrosne feriepenge.

Vi er over midtvejs i marts, og det betyder, at du efter alt at dømme kan bede om at få de sidste to uger af dine indefrosne feriepenge udbetalt om ganske kort tid.

Prognosen lød i første omgang på begyndelsen af marts, men det blev sidenhen rykket til slutningen af marts, og her ser det fortsat ud til at skulle ske.

Dog skal de indefrosne feriepenge til afstemning i dag, så i teorien er der en sandsynlighed for, at pengene ikke bliver udbetalt nu, men den sandsynlighed er næsten ikke eksisterende.

Folketinget skal i dag 3. behandle forslaget om at udbetale feriepengene før tid, og det kræver altså en afstemning. Der skal således være et flertal i dag, og det er usandsynligt, at der ikke er det.

Alle partier i folketinget har nemlig været enige i, at pengene skal udbetales, og der er umiddelbart ikke nogle partier, der har haft interesse i at udskyde udbetalingen af pengene.

Dermed bliver afstemningen i dag blot en formalitet. En formalitet der dog betyder, at udbetalingen af dine indefrosne feriepenge er lige oppe over.

Sådan ser du dine feriepenge

Inde på Borger.dk, er det nemlig opgjort, hvor mange penge der er udbetalt og hvor mange penge der fortsat er indefrosset.

På Borger.dk kan du altså lige nu se, hvor mange penge der står tilbage på din indefrosne feriepenge-opsparing.

Du skal dog bemærke, at tallet enten kan stå opgjort som før Skat eller efter Skat. 

Hvis beløbet er før Skat, skal der naturligvis betales Skat af beløbet, før det står på din konto. Du kan dog forholdsvis hurtigt regne det endelige beløb ud, hvis du kender din skatteprocent.

Du kan klikke ind her for at tjekke, hvor mange penge du har tilbage, som du kan udbetalt i løbet af marts.

Annonce