Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Melder ud: Helt nyt corona-initiativ

Social

06/5/21 8:19

Theis

Et dansk forsikringsselskab sætter nu et nyt initiativ i søen.

Forsikringsselskabet Alm. Brand fortæller onsdag, at selskabet nu tilbyder alle kunder – eksisterende som nye – en gratis corona-dækning. Det er første gang, at et forsikringsselskab giver kunderne en udvidet corona-dækning uden ekstra beregning.

”Alle vores kunder får en gratis og branchens mest omfattende corona-dækning. Det gør vi for at sikre danskere, der rejser ud, og som har brug for at vide, at vi tager hånd om dem - uanset, hvor de befinder sig,” siger Mikael Hvolgaard, Koncerndirektør for Privat i Alm. Brand.

Alm. Brands corona-dækning yder kompensation for ødelagte rejsedage, hvis man kommer i pludselig karantæne i udlandet eller testes positiv for covid-19 og kommer i karantæne. Uanset om landet er rødt eller orange, ydes der kompensation for ødelagte rejsedage.

”Vi opfordrer som altid til, at man følger Udenrigsministeriets anbefalinger. Men i takt med, at den gradvise genåbning åbner for køb af rejser, vil vi gerne gøre det enkelt og sikkert at booke sin sommerferie, så man er sikret, hvis rejsedestinationen lukker for grænserne eller ikke ønsker at modtage danske turister,” siger Mikael Hvolgaard.

Alle kunder i Alm. Brand med en rejseforsikring får automatisk den udvidede corona-dækning.

Usete dækningsmuligheder

Alm. Brand fortæller, at hvis ferien må afbestilles på grund af indrejseforbud, dækker forsikringsselskabet sine kunder. Og anbefaler Udenrigsministeriet, at man skal rejse hjem fra rejsedestinationen, medmindre myndighederne allerede frarådede rejser til landet, da kunden påbegyndte sin rejse, dækker Alm. Brands udvidede corona-dækning også.

”Corona-situationen er blevet en fast bestanddel af vores hverdag, så som noget ekstraordinært går vi som det første selskab ind og dækker afbestillingen, hvis rejsedestinationen lukker for danske turister og ved ødelagt ferie på grund af for tidlig hjemrejse,” siger Mikael Hvolgaard.

For mange danskeres vedkommende bliver sommerferien afholdt inden for landets grænser. Også her er man sikret med den gratis corona-dækning uanset antallet af overnatninger.

”Vi ved, at mange danskere kommer til at holde ferie i Danmark, og vi vil gerne sørge for, at de er ordentligt dækket, så vi tilbyder allerede dækning ved én overnatning,” siger Mikael Hvolgaard.

Den udvidede og gratis dækning gælder fra 1.maj 2021, oplyser selskabet.

Annonce