Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Region opfordrer danskerne: Tjek din e-boks

Social

31/3/21 8:21

Theis

Flere danskere opfordres i øjeblikket til at tjekke deres e-boks.

Der er mange ledige vaccinationstider i påskeferien, og derfor appelleres der til, at danskerne tager et kig i deres e-boks, for at se, om de skulle være så heldige at kunne benytte en af tiderne.

I skrivende studn er det Region Syddanmark der melder ud, at danskere bosat i regionen bør tage et kig i deres e-boks. Det er nemlig hele 1.000 ledige vaccinationstider i påskeferien på vaccinationscentret, der er beliggende på Ørnevej i Esbjerg.

Sådan lyder meldingen fra Region Syddanmark ifølge mediet Jydske Vestkysten.

Det er ikke alle danskere, der kan blive vaccineret endnu. Det er fortsat ældre og sårbare, der står forrest i køen til at blive vaccineret, og danskerne der kan blive vaccineret i påskeferien er danskere født mellem 1942 og 1945.

Personer i denne aldersgruppe burde have modtaget en besked i deres e-boks fra sundhedsmyndigheder, hvor det vil være muligt at bestille tid til vaccination.

Region Syddanmark opfordrer derfor til, at borgere i den aldersgruppe får tjekker deres e-boks.

Man kan tilmelde sig vacciner på www.vacciner.dk.

Hvis du ikke er født i årstallene 1942 til 1945, så skal du blot have lidt tålmodighed endnu. Sundhedsstyrelsen meldte tidligere ud, at alle danskere forventes at være tilbudt vaccination senest den 25. juli.