Siden viraens indtog i Danmark har der været 17.084 bekræftede smittetilfælde. 3,7 procent af dem er afgået ved døden. Arkivfoto: Shutterstuck

Status på covid-19: Et dødsfald - smitten stiger en smule

Siden i går er én person død af coronavirus i Danmark. Samtidig er smittetallete også steget en smule siden i går.

Siden i går har endnu en person i Danmark måttet lade livet til coronavirus. Dermed er 625 personer i Danmark døde af den verdensomspændende virus, der har hærget det meste af verden siden februar i år.

Det oplyser Statens Serum Institut i deres daglige opdatering om covid-19 i Danmark.

 

Udover dødsfaldet er antallet af nye smittetilfælde i Danmark steget en smule. Til og med i dag - tirsdag den 1. september - klokken 14 er der stødt 99 nye smittede til i Danmark. 

I går var tallet på 94 nye smittede.

På den positive er tre corona-patienter blevet udskrevet fra de danske hospitaler siden i går.

Dermed er 20 personer i Danmark indlagt med coronavirus. Heraf ligger fire af dem i respirator på en intensiv afdeling.

 

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også

 • 06.05.21 Sundhed
  Nyt studie offentliggjort om bivirkninger efter AstraZeneca-vaccination

  I et dansk-norsk samarbejde har forskere vist en let øget forekomst af sjældne, men alvorlige typer af blodpropper i hjernen samt en generelt øget forekomst af venøse blodpropper (blodpropper i venerne) efter vaccination med AstraZeneca-vaccinen. Risikoen for den enkelte vaccinemodtager vurderes fortsat at være meget lav.

 • 04.05.21 Sundhed
  Sundhedsstyrelsen løfter sløret: Ny vaccine-melding

  Da der er god kontrol med COVID-19 epidemien i Danmark og god fremdrift i vaccinationsudrulningen med andre tilgængelige vacciner, har Sundhedsstyrelsen besluttet at fortsætte det nationale vaccinationsprogram uden at bruge COVID-19 vaccinen fra Johnson & Johnson.

 • 29.04.21 Sundhed
  Regeringen med nyt udspil: Vil tiltrække vaccineproduktion til Danmark

  Vacciner er helt centrale, når det handler om at håndtere COVID-19, og for at vi kan holde samfundet så åbent som muligt.

 • 27.04.21 Sundhed
  Børn mangler viden om vacciner

  Danske skolebørn føler sig ikke godt nok klædt på, når det gælder viden om vacciner. Samtidig har størstedelen af eleverne svært ved at skelne rigtige nyheder fra fake news. Det viser en ny undersøgelse foretaget af analyseinstituttet YouGov.

 • 26.04.21 Sundhed
  Rigshospitalet får nyt middel i kampen mod corona

  Som det første hospital i Danmark har Rigshospitalet fået en autonom desinfektionsrobot UVD Robots fra fynske Blue Ocean Robotics som en donation fra EU-kommissionen. Teknologien gives som led i bekæmpelsen af hospitalsinfektioner, Covid-19 og andre smitsomme mikroorganismer på hospitalerne