Status på covid-19: Indlæggelser og smittetal stiger

Både antallet af smittetilfælde og indlæggelser på de danske hospitaler med coronavirus er steget, ifølge de dugfriske tal fra Statens Serum Institut.

Siden i går er der konstateret 116 smittede med coronavirus, mens der er blevet indlagt fire patienter med coronavirus på de danske hospitaler siden i går.

Det betyder, at der til og med klokken 14 i dag er indlagt i alt 20 personer med coronavirus i Danmark - heraf en patient på en intensiv afdeling.

Med 116 smittetilfælde siden i går er det samlede antal bekræftede smittetilfælde i hele corona-perioden i Danmark oppe på 16.056.

Fra i forgårs til i går var antallet af nye smittetilfælde kun på 85 personer, hvorfor stigningen i antal af nye smittetilfælde siden i går er steget med lidt over en tredjedel.

 

 

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også

 • 06.05.21 Sundhed
  Nyt studie offentliggjort om bivirkninger efter AstraZeneca-vaccination

  I et dansk-norsk samarbejde har forskere vist en let øget forekomst af sjældne, men alvorlige typer af blodpropper i hjernen samt en generelt øget forekomst af venøse blodpropper (blodpropper i venerne) efter vaccination med AstraZeneca-vaccinen. Risikoen for den enkelte vaccinemodtager vurderes fortsat at være meget lav.

 • 04.05.21 Sundhed
  Sundhedsstyrelsen løfter sløret: Ny vaccine-melding

  Da der er god kontrol med COVID-19 epidemien i Danmark og god fremdrift i vaccinationsudrulningen med andre tilgængelige vacciner, har Sundhedsstyrelsen besluttet at fortsætte det nationale vaccinationsprogram uden at bruge COVID-19 vaccinen fra Johnson & Johnson.

 • 29.04.21 Sundhed
  Regeringen med nyt udspil: Vil tiltrække vaccineproduktion til Danmark

  Vacciner er helt centrale, når det handler om at håndtere COVID-19, og for at vi kan holde samfundet så åbent som muligt.

 • 27.04.21 Sundhed
  Børn mangler viden om vacciner

  Danske skolebørn føler sig ikke godt nok klædt på, når det gælder viden om vacciner. Samtidig har størstedelen af eleverne svært ved at skelne rigtige nyheder fra fake news. Det viser en ny undersøgelse foretaget af analyseinstituttet YouGov.

 • 26.04.21 Sundhed
  Rigshospitalet får nyt middel i kampen mod corona

  Som det første hospital i Danmark har Rigshospitalet fået en autonom desinfektionsrobot UVD Robots fra fynske Blue Ocean Robotics som en donation fra EU-kommissionen. Teknologien gives som led i bekæmpelsen af hospitalsinfektioner, Covid-19 og andre smitsomme mikroorganismer på hospitalerne