Aggressive flygtninge: Vil ikke bo to på ét værelse

Politik

17/01/2016 10:10

Nick Allentoft

Opholdstilladelsen er udfordret for nogle få asylansøgere i Næstved flygtningeby efter de opførte sig aggressivt overfor en medarbejder.

Aggressive flygtninge optrådte truende overfor en ansat i en flygtningeby i Næstved. Den ansatte måtte forlade stedet og fik tilkaldt politiet.
Det skriver Sjællandske.

Flygtninge overblik

Tusinder og atter tusinder af mennesker kommer i øjeblikket til Europa for at flygte fra forfølgelse og krig med drømmen om et liv i tryghed. Debatten raser om, hvad Europa skal gøre, og hvad Danmark selv skal gøre.  Vi samler væsentlige og udvalgte relevante artikler på denne temaside.  

En gruppe på omkring 10 mænd af forskellige nationaliteter blev højrøstede og ubehagelige, da medarbejderen skruede skilte op udenfor værelserne. Der er plads til to navne på de nye skilte.

Flygtningene er blevet orienteret om, at der på et tidspunkt skal bo to på så godt som alle værelserne i pavillonerne på Skyttemarksvej, men med det første synlige tegn herpå fik frustrationerne frit løb.

- Der er ingen tvivl om, at det har været en meget ubehagelig situation, siger Rebecca Helqvist, Næstved Kommunes integrationschef, om balladen torsdag eftermiddag. Om det er en eller to, der har opført sig meget aggressivt, er endnu ikke helt afklaret. Politiet efterforsker sagen, som kan ende med, at en eller begge sigtets for at overtræde Udlændingeloven, hvilket kan få konsekvenser for deres opholdstilladelse.

 

Mest Læste

Annonce