Byrådsmedlem anklaget for snyd i lederjob: Jeg er uskyldig

Politik

19/03/2017 21:13

Nick Allentoft

- Faktisk ved jeg ikke, hvad jeg er blevet politianmeldt for. Jeg må ikke se indholdet i den anmeldelse, så det er kun i medierne, herunder i Sjællandske, at jeg kan læse om mit liv, fordi ikke alle har respekt for tavshedspligt, fortæller den sygemeldte leder af Rosenkildegårdens Ungdomscafé til sn.dk.

Sjældent har et rådhus været så tavst, som tilfældet er i sagen om politianmeldte Helle Blak (SF). Og sjældent har hovedpersonen selv været så chokeret over avis- og presseomtaler samt kommunens behandling af hende, som hun har været de seneste to uger.

- Faktisk ved jeg ikke, hvad jeg er blevet politianmeldt for. Jeg må ikke se indholdet i den anmeldelse, så det er kun i medierne, herunder i Sjællandske, at jeg kan læse om mit liv, fordi ikke alle har respekt for tavshedspligt, fortæller den sygemeldte leder af Rosenkildegårdens Ungdomscafé, som i forrige uge kunne læse om sin egen fyreseddel og efterfølgende politianmeldelse i Sjællandske. Uden selv reelt at vide noget.

Det skriver Sjællandske.

- Og faktisk er jeg slet ikke fyret endnu, så jeg blev meget forundret, da jeg kunne læse, at nogen skulle have lækket den oplysning. Og at jeg pludselig blev politianmeldt, blev alle andre også orienteret om, før jeg selv blev det. Men hør nu her, jeg har ikke snydt. Jeg kunne aldrig drømme om at tage noget fra nogen, fortæller Helle Blak, som i Sjællandske i dag kan fortælle, hvordan hun bliver anklaget for frås og fifleri, men at informationerne først er nået pressen - og derefter hende selv.

Hun skyder i samme forbindelse anklagerne ned og forklarer, at man hos Rosenkildegårdens Ungdomscafé i Slagelse og Basen i Korsør har gjort, som man gør i mange andre klubber. Og at hun skulle have haft fingrene i kommunekassen, afviser hun blankt.

- Du kan ikke få betalt regninger, uden de sendes ind centralt, hvor de godkender. Og vi har i øvrigt aldrig haft anmærkninger, så hvorfor starter hele denne maskine nu, spørger hun og henviser til de anonyme henvendelser, som lige for tiden tærer på kræfterne, mens hun og Slagelse Kommune forhandler i forhold til afskedigelsessagen.

Den forhandling er endnu ikke slut.

Mest Læste

Annonce