DF'er: Landsskadelig virksomhed at byde flygtninge velkomne

Politik

24/11/2015 11:45

Nick Allentoft

Hvis de frivillige i stedet viste samme iver for at hjælpe, når der var en syg, der skulle have en bisidder ved kommunen eller en handicappet, der manglede hjælp til en sommerlejr, så ville det være godt, siger Thisteds viceborgmester og folketingsmedlem for DF, Ib Poulsen, til DR P4 Midt & Vest.

En gruppe frivillige har stået klar ved teltlejren uden for Thisted for at byde flygtninge velkommen. Men sådan en velkomst falder ikke i viceborgmester Ib Poulsens smag.

Flygtninge overblik

Tusinder og atter tusinder af mennesker kommer i øjeblikket til Europa for at flygte fra forfølgelse og krig med drømmen om et liv i tryghed. Debatten raser om, hvad Europa skal gøre, og hvad Danmark selv skal gøre.  Vi samler væsentlige og udvalgte relevante artikler på denne temaside.  

På Facebookgruppen "Thisted Kommunes byrødder" har en bruger i truende vendinger omtalt de mennesker, der står og byder velkommen, når asylsøgere ankommer til lejren på Bredskabscentret i Thisted.

"Landsskadelig virksomhed. Når krigen kommer, husker vi jer," lød det i en kommentar på Facebook.

Ib Poulsen, (DF) der er viceborgmester i Thisted og folketingsmedlem nåede at trykke "Synes godt om" kommentaren, inden den blev slettet fra siden.

- Det er et udtryk for, at der er en frustration i vores område over, at der kommer så mange migranter, og at vi ikke er i stand til at tage os af vores egne, lyder forklaringen fra Ib Poulsen til DR P4 Midt & Vest.

- Man har så travlt i den her godgørenheds-industri med at tage imod migranter. Hvis de frivillige i stedet viste samme iver for at hjælpe, når der var en syg, der skulle have en bisidder ved kommunen eller en handicappet, der manglede hjælp til en sommerlejr, så ville det være godt. Jeg synes, at vi skal tage os af vores egne først, siger Ib Poulsen til DR P4 Midt & Vest.

Mest Læste

Annonce