Holst-skandalen: V-medlemmer kendte til spindoktor

Politik

24/11/2015 21:10

Nick Allentoft

Nye afsløringer i mail-kommunikationen afslører betydelig åbenhed om Ingemanns rolle i Holst valgkamp, skriver DR Fyn.

Regionspolitiker Bo Libergren (V) kendte til, at partifællen Carl Holst havde Christian Ingemann som personlig assistent, og at Ingemann hjalp Holst i sin valgkamp. Det viser interne mails, som DR Syd er i besiddelse af.

Blandt andet viser en mail, at Bo Libergren sendte gode ideer til Carl Holsts valgkamp, og Christian Ingemann var med i den DR Fyn har forelagt oplysningerne for en række både blå og røde politikere i regionsrådet, og fælles for dem er, at de er chokerede.

Thies Mathiasen fra Dansk Folkeparti hæfter sig ved, at det er foregået for næsen af alle i regionshuset i Vejle.

- Det er skræmmende, hvis Bo Libergren og andre har vidst, at Christian Ingemann var ansat i hjertet af Region Syddanmark til at føre valgkamp for Carl Holst – og så for skatteborgernes penge, siger han til DR Fyn.

- Det chokerer mig, at Bo Libergren ikke har sagt noget. Endnu værre er det, at han direkte har været på mails med Carl Holst og Christian Ingemann. Det ryster mig, siger Karsten Uno Petersen (S) til DR Fyn.

Hverken Enhedslisten eller SF ikke dog overraskede. Vibeke Syppli Enrum (Ø) kalder både regionsråd og direktionsgangen i Region Syddanmark pilrådden.

Partierne DF, LA, S, Enhedslisten og SF er dog enige om, at de interne mails nu skal undersøges, så det kan afdækkes, hvor stort Bo Libergrens kendskab til Christian Ingemann har været.

DR Fyn har forsøgt at indhente en kommentar fra Bo Libergren (V), men han er ikke vendt tilbage.

Mest Læste

Annonce