Stor interesse for nyt ambulancefirma

Infrastruktur

15/12/14 8:18

Nick Allentoft

Mange syddanskere vil gerne arbejde for hollandske Bios, der fra 1. september 2015 skal overtage al ambulancekørsel i Region Syddanmark fra Falck.

Foreløbigt har over 600 interesserede meldt sig til de to informationsmøder, der afholdes i den kommende uge.

Det skriver DR Syd i dag.

Hos Bios er man derfor ikke bange for, at det bliver svært at besætte stillingerne, siger direktør i Bios Danmark, Morten Hansen.

- Der er jo ikke mange ledige stillinger derude. Og vi skal i princippet bruge dem, der er til rådighed. Jeg har en stor tillid og en rigtig god mavefornemmelse i forhold til den virksomhed, som vi er ved at stable på benene, siger Morten Hansen til DR Syd.

Tidligere har der ellers været spekuleret i, hvorvidt det overhovedet ville være muligt for Bios at besætte alle stillingerne.

Falcks tillidsmand for ambulanceførerne i Region Syddanmark, Kim Sørensen, har nemlig sagt, at det var tvivlsomt, om de tidligere falckansatte ville søge job hos Bios. Men det er der altså noget, der tyder på, at de gerne vil alligevel, siger Morten Hansen.

- Jeg er ikke i tvivl om, at der dukker et stort antal falckreddere op til vores informationsmøder. Jeg har fået tilkendegivelser fra en del af dem allerede. Jeg ved, at der er mange af dem, der arbejder hos Falck, siger han.

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.

12/5/21 8:12

Politik
Mette Frederiksen raser: Stop med detStatsministeren kom op i det røde felt, da hun under gårsdagens spørgetime fik et spørgsmål fra Liberal Alliances partileder, Alex Vanopslagh.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.