Claus Juhl, forhenværende administrerende direktør i Københavns Kommune, og Christian Husted, forhenværende partner i McKinsey & Company, står bag nystartet konsulentvirksomhed.

Topfolk vil modernisere offentlig sektor

Ledelse

10/08/2014 08:51

Nick Allentoft

Den offentlige sektor står over for en fremtid med færre ressourcer og større forventninger. Med en unik kombination af praktisk offentlig topledelseserfaring og højeste konsulentfaglighed vil Claus Juhl og Christian Husted medvirke til at ruste blandt andet stat, regioner og kommuner til at håndtere morgendagens udfordringer. Det sker med ny konsulentvirksomhed.
To af landets mest erfarne profiler inden for topledelse i den offentlige sektor og strategisk management consulting har slået sig sammen for at indfri deres ambitiøse mål om at frigive mere energi til den offentlige sektor. Bag den nystartede konsulentvirksomhed står Claus Juhl, forhenværende administrerende direktør i Københavns Kommune, og Christian Husted, forhenværende partner i McKinsey & Company. Sammen vil de sætte nye standarder for rådgivning om effektivisering af den offentlige sektor.   Størst mulig effekt for pengene i den offentlige sektor Ressourcerne er knappe, mens behov og ønsker fra omverdenen er stadigt stigende i den offentlige sektor. Men med den rigtige indsigt og de rigtige værktøjer kan de to verdener mødes. Det er tanken bag Struensee & Co.   ”Vi har startet Struensee & Co. på baggrund af et dybtfølt ønske om at bidrage til at forandre den offentlige sektor til noget bedre. Topledere i den offentlige sektor står over for en løbende opgave med at få størst mulig effekt ud af ressourcerne. Potentialet er betydeligt, men det kræver innovation og øget fokus på kerneydelserne,” siger Claus Juhl, partner i Struensee & Co. og fortsætter:

”I Struensee & Co. bygger vi vores rådgivning på et stærkt fundament af indsigt i effektivisering og offentlig topledelse. Vores opgave er at stille de rigtige spørgsmål og levere de rigtige svar med højeste faglige kvalitet. Og så ved vi, hvordan tingene kan gennemføres i praksis, så resultatet bliver varige ambitiøse forandringer i den offentlige sektor.”

  Udvikling af talenter til offentlige toplederjob Struensee & Co. har sine første medarbejdere på plads, men er i fuld gang med at rekruttere flere dygtige talenter til alle niveauer i virksomheden. Fællesnævneren er en baggrund som de dygtigste i ledende offentlige organisationer eller i konsulentbranchen.   ”Vi tilbyder toptalenter unikke rammer for at sætte deres eget præg på udviklingen af den offentlige sektor og samtidig udvikle strategiske, driftsmæssige og personlige værktøjer i forhold til mulige offentlige toplederjob. Vi ansætter derfor kun medarbejdere med højeste faglige niveau og høj personlig integritet, som brænder for at skabe en bedre offentlig sektor,” fortæller Christian Husted, partner i Struensee & Co.   Struensee & Co. holder til i historiske rammer i Struensee Gaard i hjertet af København i Magstræde. Navnet Struensee & Co. er dels inspireret af adressen, dels af Johann Friedrich Struensees indsats som en betydelig reformator af datidens offentlige sektor, hans øvrige gerninger ufortalt.   

Mest Læste

Annonce