Udflytning: Færdselsstyrelsen åbner i Ribe

Infrastruktur

01/02/2016 12:07

Nick Allentoft

Mandag den 1. februar 2016 indledes regeringens udflytning af statslige arbejdspladser for alvor, når Færdselsstyrelsen slår dørene op til sine nye lokaler i Ribe. Statsminister Lars Løkke Rasmussen og transport- og bygningsminister Hans Christian Schmidt forestår åbningen.

Når dørene slås op til Færdselsstyrelsens nye lokaler i Ribe mandag den 1. februar, markerer det samtidig den fysiske start på den udflytning af statslige arbejdspladser, som regeringen præsenterede i efteråret.

Den nye Færdselsstyrelse, der er en udløber af Trafik- og Byggestyrelsen, får i alt 70 medarbejdere, som skal beskæftige sig med bl.a. regulering af og tilsyn med færdsels- og bilområdet, administration af færdselslovens regler samt udarbejdelse af vejledninger og bekendtgørelser.

Udflytning af statslige arbejdspladser

Vi har samlet alle historier om udflytningsplanerne.

Læs meget mere her

Transport- og bygningsminister Hans Christian Schmidt ser frem til åbningen:

- I dag slår vi dørene op til den nye Færdselsstyrelse, og jeg glæder mig til at kunne byde medarbejderne velkommen i styrelsens nye lokaler i Ribe.

- Det er en dag, som jeg har set frem til i lang tid, fordi vi nu tager første skridt i udflytningen af statslige arbejdspladser på Transport- og Bygningsministeriets område. Ministeriets styrelser og direktorater har jo i forvejen afdelinger over hele landet. Og i den kommende tid udflytter vi mere end 400 ekstra arbejdspladser.

- Det er jeg rigtig glad for. Lokale arbejdspladser har enorm betydning. Det er måske ikke noget, man tænker så meget over i København, men jeg kan garantere, at det er noget, man tænker over rundt omkring i landet, hvor man er helt afhængig af, at der skabes nye arbejdspladser i ens lokalsamfund.

- Nye arbejdspladser betyder vækst og udvikling – ja, de kan være hele forskellen på, om familier flytter til området, eller om de flytter fra.

- Derfor er regeringens plan med udflytning af statslige arbejdspladser så vigtig. Og derfor er jeg ekstra glad for, at jeg kan være med til at tage første skridt i realiseringen af planen med åbningen af Færdselsstyrelsen i Ribe i dag.

Mest Læste

Annonce