Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Følg ekspertens råd: Brug '30 centimeter'-reglen og få stærkt internet

Tech

12/11/2023 08:22

J. Bøgen

Det er snart juletid, og for mange betyder det afslappende dage i sofaen med iPad og en god kop kaffe. Og derfor skal internettet være i orden. Med dette råd får du netop det.

At sikre en stærk Wi-Fi-forbindelse kan være en mareridt, hvis du har mange elektroniske enheder derhjemme, der kæmper om signalet. Dit tv, telefon, højttalere og endda dit smartkøleskab kæmper alle om en bid af de dyrebare internetluftbølger, når de er tændt.

Og enhederne tættest på Wi-Fi-routeren vil suge mest signal. Derfor er "30 cm-reglen" afgørende for at øge internet-hastigheder på alle dine enheder.

Det fortalte Aman Bhatti, direktør for tilbud hos Sky Broadband, til The Sun: "For den bedste ydelse fra Wi-Fi skal du forsøge at holde din hub 30 cm eller mere væk fra andre elektroniske enheder som højttalere, en trådløs telefonbasestation, tv osv.," sagde han.

På denne måde kan routeren sende en lige bølge af internet-signal til alle nærliggende enheder. Den samme regel kan også anvendes på eventuelle Wi-Fi-forstærkere eller udvidere, der er sat op rundt om i hjemmet.

"30 cm-reglen" er især vigtig omkring højtiden

Bhatti tilføjede: "Store forhindringer kunne have en negativ påvirkning på dit Wi-Fi-signal. Dette er noget at tænke særligt over i juletiden, hvor tilføjelsen af festlig udsmykning som din juletræ måske fungerer som en ekstra forhindring." Moderne festlige dekorationer som smarte lys kan optage Wi-Fi-signaler.

Derudover, når der er flere mennesker rundt i huset, vil der typisk være flere smartphones, der konkurrerer om internet-signalet. Men selve juletræet samt eventuelle store genstande, selvom de ikke er elektroniske, kan fungere som en barriere for signaler.

Så det er vigtigt ikke at placere din router inden for 30 cm af høje eller brede møbler af hensyn til en stærk internethastighed.

Kilde: TheSun.

Mest Læste

Annonce