Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Gælder særligt iPhone-ejere: Sådan finder du ud af, om du har hemmelige abonnementer på din telefon

Tech

18/11/2023 11:08

J. Bøgen

De kan hurtigt dræne din bankkonto, uden du tænker over det.

Det kan være svært at holde styr på alle de regninger og udgifter, vi har, og nogle gange er vi ikke helt klar over, hvad vi faktisk betaler for.

Dette gælder især for iPhone-brugere, som måske ikke er opmærksomme på de skjulte 'vampyrregninger', der langsomt kan tømme bankkontoen.

Uopmærksomhed kan koste dyrt

Mange har en tendens til at 'lade stå til' og ignorere deres bankkonto, mens andre overvåger hver en bevægelse og bemærker de 'vampyrregninger', der dræner deres midler.

Dette skyldes, at der kan være apps og tjenester på din iPhone, som du ikke har indset, at du betaler for.

Eller måske er du fuldt bevidst om, at du bliver opkrævet for et abonnement, men synes, det er for besværligt at annullere det.

Let at løse problemet

Løsningen er heldigvis meget lettere, end du tror. Du behøver ikke fortsætte med at betale for det Apple TV-abonnement, du aldrig bruger, eller det spil, du spillede i tre dage for seks måneder siden.

Måske har du tilmeldt dig en gratis prøveperiode og glemt at annullere den. Uanset hvad du har tilmeldt dig og fortsætter med at betale for, er alt du skal gøre at gå ind i 'Indstillinger'-appen på din iPhone.

Sådan finder du dine abonnementer

Klik på dit navn øverst på siden. Her finder du 'Abonnementer'-fanen kun få valgmuligheder nede. Som ved et trylleslag kan du finde alle de abonnementer, du er tilmeldt, og deres detaljer.

Hver mulighed bør vise navnet på det, du betaler for, og prisen på den plan, du sandsynligvis har glemt, at du tilmeldte dig.

Det vil også vise dig, hvor ofte du bliver opkrævet, og hvornår den næste betaling går ud.

Overvej dine muligheder

Hvis du ikke har lyst til at annullere det, kan du klikke på 'Se alle planer'. På den måde kan du ændre til årligt, så det føles mindre som en belastning, i stedet for at have et månedligt beløb, der går ud.

Hvis du er helt færdig med vampyreffekten, skulle der være en stor rød knap i bunden, der siger 'Annuller abonnement'.

Og hvis du annullerer det, vil du stadig kunne bruge, hvad det nu end er for den resterende tid, du allerede har betalt for.

Modstå fristelsen

Lyt ikke til den onde stemme, der prøver at fortælle dig, at du vil bruge det abonnement, du ved, du kun har brugt en gang i løbet af de seks måneder, du har haft det.

Men hey, du kan altid tilmelde dig igen, hvis du rent faktisk ønsker det.

Kilde: LadBible

Mest Læste

Annonce