Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Sygeforsikringen "danmark" har valgt - vil påvirke alle 2,7 mio. medlemmer

Tech

22/02/2024 08:17

J. Bøgen

Det træder i kraft til maj.

Sygeforsikringen ”danmark” har ikke hidtil benyttet en digital post-løsning, men har nu valgt mit.dk til sikkert og nemt at kunne kommunikere med medlemmerne.

Mit.dk bliver integreret med ”danmark”s eget selvbetjeningsunivers gennem single sign-on (SSO), som gør det nemt for medlemmerne at servicere sig på tværs af platformene uden at skulle logge ind mere end én gang.

Det skriver Netcompany, der står bag mit.dk, i en pressemeddelelse.

Sikret kommunikation

Sygeforsikringen "danmark" har valgt mit.dk af flere grunde, heriblandt, at det er en GDPR-sikker kommunikationsplatform, med verificerede afsendere og en personlig postkasse knyttet til et cpr-nummer.

På den måde er Sygeforsikringen "danmark" sikker på, at medlemmerne modtager post, de kan stole på.

Fordi mit.dk allerede viser alle borgere digital post fra det offentlige og fra en lang række private aktører, ser Sygeforsikringen "danmark" en fordel i at benytte en platform, hvor danskerne allerede er.

Sygeforsikringen "danmark" kommunikerer fortsat gennem deres egen selvbetjeningsløsning, men tilbyder med mit.dk medlemmerne en interaktiv og integreret løsning, der styrker medlemsrejserne og øger medlemsservicen.

"Vi har valgt mit.dk som kommunikationsplatform for at sikre en tryg og pålidelig kommunikation mellem ”danmark” og vores mange medlemmer. Med mit.dk kan vi effektivt servicere vores medlemmer og sikre, at de modtager og kan handle på vigtige beskeder," siger Allan Luplau, administrerende direktør i Sygeforsikringen ”danmark”.

Sker til maj

Når løsningen tages i brug til maj, vil medlemmer af Sygeforsikringen ”danmark” få besked om vigtige ændringer i deres medlemskab i mit.dk og direkte der kunne udføre de nødvendige handlinger let og sikkert.

”Vi er stolte over at blive valgt som kommunikationsplatform til landets største medlemsforening. Sygeforsikringen ”danmark” får med mit.dk en sikker, brugervenlig og pålidelig platform til at videreudvikle deres medlemsrejser. Mit.dk indeholder mange muligheder og kan i fremtiden nemt udbygges til alt fra at afgive samtykke til indhentning og behandling af personfølsomme oplysninger,” siger Thomas Holst Demant, partner i Netcompany og ansvarlig for mit.dk.

Aftalen med Sygeforsikringen ”danmark” er den seneste i en række af nye store kunder til platformen.

Senest har mit.dk vundet retten til at udvikle en model for næste generations digital post i Skotland samt en ny sikker arkivløsning til 2 millioner danske bankkunder gennem en aftale med BEC.

Mest Læste

Annonce