Blogstafetter giver nyt indhold til debatten

23/1/11 11:51

Nyt blogkoncept på denoffentligesektor.dk sætter fokus på særlige temaer og skaber nye referencespor for debatten om bl.a. handikapområdet, folkeskolerne, offentligt privat samarbejde, effektivisering, hospitalsområdet og naturligvis de to veje i dansk politik.

Fra i dag lanceres et nyt blogkoncept på denoffentligesektor.dk. Med en serie blogstafetter vil debatten på en række væsentlige udviklingsområder i den offentlige sektor få nye centrale referencespor. Meninger bliver udfordret og fakta efterprøvet mens læserne får let ved at finde vej gennem polerne i de forskellige debatter.

”Hver stafet vil blive et enkelt og overskueligt referencespor for debatten på sit område, fordi vi vil favne forskellige holdninger. I dag skal man selv aktivt søge information om forskellige holdninger, men hos os kan man fremover følge en blogstafet, og derigennem få flere vinkler på samme emne,” siger Nick Allentoft, der er ansvarlig for nye initiativer på DenOffentligeSektor.dk.


En sund debat forudsætter bredde og dybde, og med blogstafetterne bliver forskellige bud på den offentlige sektors udfordringer udfordret.

Meninger brydes

Kriterierne for blogstafetterne er enkle. Hver skribent skal besvare et spørgsmål fra den forrige skribent, og give stafetten videre til en ny skribent. Hvert skifte skal ske mellem forskellige synspunkter, så en skribent altså skal give stafetten videre og stille et centralt spørgsmål til en skribent, der kommer med andre synspunkter.

”Vores blogstafetter sættes i gang fra i dag, og vil løbe hele året. Når vi er halvvejs vil skribenterne i flere af stafetterne blive inviteret til en tænketanks-workshop, hvor stafettens indhold bliver udfordret yderligere. Her vil vi eksempelvis spørge, om der er opstået nye vinkler, eller kommet forslag, der kan samle enighed blandt alle skribenter,” siger Nick Allentoft.

Alle stafetter kan følges i et gratis nyhedsbrev, som man kan abonnere på her.
 

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.

04/5/22 7:34

Politik
Stolt Mette Frederiksen: For første gang i 20 årMette Frederiksen glæder sig over at det nu sker for første gang i 20 år.