Foto: Shutterstock

Trump er blevet bandlyst: Risikoen er for stor

Han er blevet bandlyst på ubestemt tid.

Du vil ikke komme til at høre mere fra Donald Trump hverken på Facebook eller Instagram. 

Mark Zuckerberg ejer både Facebook og Instagram, og han skriver nu i et opslag på førstnævnte medie, at det ikke længere vil være muligt for Donald Trump at dele sine holdninger.

Det er simpelthen for farligt.

"De chokerende begivenheder i de sidste 24 timer viser tydeligt, at præsident Donald Trump har tænkt sig at bruge sin resterende tid i embedet til at undergrave en lovlig og fredelig overdragelse af magten til hans valgte efterfølger, Joe Biden," skriver han. 

Der var i går flere demonstranter, der valgte at storme kongressen, hvor de nåede at tvinge sig vej ind til folkevalgets kontorer. 

Der var i alt fire dem omkom i forbindelse med disse optøjer. 

Mark Zuckerbeg mener, at det blandt andet skyldes, at Donald Trump var med til at opildne dem. Hans opslag er derfor blevet fjernet, og denne gang er der konsekvenser. 

"Vi mener, at risikoen ved at lade præsidenten bruge vores tjeneste i denne periode, er for stor. Derfor forlænger vi den bandlysning, som vi allerede har sat for kontoer på Instagram og Facebook, på ubestemt tid. Som det mindste vil det vare i de næste to uger, indtil den fredelige overdragelse af magten er overstået," skriver han.

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også

 • 25.06.21 Politik
  Her er de nye rejsevejledninger

  Udenrigsministeriet opdaterer ugentligt rejsevejledningerne for EU og Schengenlandene på baggrund af de seneste smittetal fra Statens Serum Institut. Nedenfor er et overblik over, hvad der er gældende fra lørdag den 26. juni kl. 16.

 • 18.06.21 Politik
  Ny politisk aftale: 850 millioner til udvikling af grønne brændstoffer

  CO2-neutrale løsninger inden for blandt andet den tunge transport er afgørende for at komme i mål med den grønne omstilling. Derfor afsætter regeringen og et bredt flertal i Folketinget nu 850 mio. kroner til udviklingen af Power-to-X-teknologier, der skal gøre det muligt i stor skala at omdanne grøn strøm til brint og andre bæredygtige brændstoffer, der kan bruges i skibe, fly, lastbiler og den tunge industri.

 • 15.06.21 Politik
  Regeringen sender 45 mio. kr. til det nordlige Syrien

  Som et led i arbejdet i Task Force Evakuering giver Danmark et humanitært bidrag på 45 mio. kr. til det nordlige Syrien.

 • 15.06.21 Politik
  Nyt fra Veganerpartiet: Vælger ny ledelse

  I weekenden afholdte Veganerpartiet landsmøde i Nyborg. Her blev den nye landsledelse valgt, og processen om at finde ny frontfigur for partiet sat i gang.

 • 11.06.21 Politik
  Skatteministerium lader svindelsager forælde

  Borgere og virksomheder kan med forsæt eller ved grov uagtsomhed afgive urigtige eller vildledende oplysninger til brug for skattekontrollen for at unddrage at betale skat eller afgifter. I så fald kan de straffes med bøde eller fængsel. Skatteministeriet har opgjort, at ca. hver 10. virksomhed bevidst angiver skat og moms forkert.