Foto: Danske Spil
Foto: Danske Spil

Årets største Lotto-gevinst: Her bor vinderen af 16 mio. kroner

Underholdning

07/04/2024 15:05

J. Bøgen

Der blev i alt fundet tre nye millionærer lørdag!

Det var årets største Lotto pulje, der blev trukket lørdag aften.

Sidste gang puljen var oppe i 16.000.000 kroner, var i september sidste år, men da blev førstepræmien delt af to vindere, som altså måtte ’nøjes’ med 8.000.000 hver.

Derfor blæser Versterhavsvinden denne morgen lunt på en særligt heldig dansker, som nu har råd til at forsøde tilværelsen i sin hjemby Esbjerg.

Ikke nok med gevinsten på flotte 16 millioner kroner, havde den esbjergensiske vinder, som har købt sin kupon via mobil, en yderligere gevinst på 212 kroner. Det samlede beløb lyder derfor på 16.000.212 skattefrie kroner, der tikker ind på kontoen.   

”Det er en stor glæde at være med til at dele gevinster ud til glade danskere, og vi bliver i Danske Spil glade hver eneste gang, der bliver vundet en gevinst i vores lotterier. Også selvom det sker hver evig eneste uge. Vinder man et større beløb hos os, bliver man tilbudt særlig rådgivning, så vi sikrer, at man får en god start på livet som millionær – eller mangemillionær,” siger Malene Mølgaard, som er adm. direktør i Danske Lotteri Spil.

Tre nye millionærer lørdag aften

Det er ikke kun for førstepræmievinderen fra Esbjerg, at drømmen om at vinde i Lotto er gået i opfyldelse – det gjorde den også for to andre, heldige danskere, som har vundet via Millionærchancen, der er Danske Spils faste ekstratrækning af samtlige spillede Lotto rækker for måneden.

Her vinder to danskere hver 1.000.000 kroner. 

  • Den ene vinder af Millionærchancen har spillet via PLUS-abonnement og er fra Randers Kommune.

  • Den anden vinder af Millionærchancen har købt sin kupon hos Ringvejens Kiosk i Vejle.

Danske Spil har endnu ikke talt med vinderne, men ønsker dem alle et stort tillykke.

Vindertal Lotto uge 14

1, 5, 6, 15, 26, 31, 36

Tillægstal Lotto uge 14

11

Mest Læste

Annonce