Foto: Vallensbæk Kommune

Vallensbæk har fået ny kommunaldirektør

Henter ny topchef i egne rækker.

En enig kommunalbestyrelse har besluttet, at Anette Laustsen er Vallensbæk Kommunes nye kommunaldirektør. Det skete efter indstilling fra et enigt samtaleudvalg, der var bredt sammensat af medlemmerne af Økonomiudvalget samt ledelses- og medarbejderrepræsentanter.

Anette Laustsen har siden marts 2015 været vicekommunaldirektør i Vallensbæk Kommune, og før den tid var hun blandt andet økonomidirektør. Hun har solid erfaring inden for økonomistyring, de store velfærdsområder og generel personaleledelse, og hun er vant til at arbejde i tæt parløb med kommunens politiske ledelse.

”Jeg er glad på kommunalbestyrelsens vegne og ser frem til at fortsætte det tætte samarbejde med vores nye kommunaldirektør. Anette kender organisationen, og hun repræsenterer de værdier, vi står for i Vallensbæk. Hun har flair for økonomi og drift, og hun er vellidt og respekteret af både kommunens medarbejdere og blandt politikerne. Og så er hun en kvinde med empati og gennemslagskraft”, fortæller borgmester Henrik Rasmussen.

Anette Laustsen har været ansat i kommunen siden 1999 og har en lang kommunal karriere bag sig. Privat er hun gift og har to voksne børn. I fritiden er hun bl.a. meget aktiv som bestyrelsesformand i håndboldklubben AJAX København.

Emneord: Anette Laustsen, Vallensbæk Kommune, Kommunaldirektører, 070918
Vallensbæk Kommune på DenOffentlige.dk Vallensbæk Kommune
Aktivitet: Artikler: 6 | Kompetenceområder: 1

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

 • Overblik
 • Videndeling
 • Nyheder
 • Inspiration
 • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også

 • 23.06.21 Ledelse
  Ny regionsrådsformand i hovedstaden

  Et enigt regionsråd udpegede tirsdag aften den socialdemokratiske gruppeformand til at afløse Sophie Hæstorp Andersen, der fortsætter som menigt medlem – og skal fokusere mere på valget til overborgmesterposten i København

 • 21.06.21 Ledelse
  Redningsmænd får Forsvarsministerens Medalje

  Forsvarsministerens Medalje uddeles én gang om året og tildeles personer, der har ydet en anerkendelsesværdig eller frygtløs indsats. I dag overrækker forsvarsminister Trine Bramsen Forsvarsministerens Medalje til fem redningsmænd fra kystredningstjenesten.

 • 06.09.18 Infrastruktur
  Stor stigning i nedslaget: Køberne presser prisen på ejerlejligheder

  I løbet af det seneste år er den rabat, der bliver forhandlet på køb af ejerlejligheder, steget 35,6 procent på landsplan. I Hovedstaden lyder stigningen på over 50 procent, og de øvrige store byer følger trop, viser nye tal fra Boligsiden.dk.

 • 03.10.17 Infrastruktur
  Udbuddet af huse falder i 68 kommuner

  I 68 ud af landets 98 kommuner er udbuddet af huse faldet siden september sidste år. Det viser nye udbudstal fra Boligsiden.dk.

 • 13.08.14 Infrastruktur
  Vil samle hele Sjælland om international branding - og udfordre Europas metropoler

  Over 100 politikere og kommunaldirektører mødes til borgmestertopmøde om et nyt branding- og vækstinitiativ, der skal skabe vækst og job i det østlige Danmark. Fælles brand for de 46 kommuner og to regioner på Sjælland. Fælles besøgstjeneste for udenlandske delegationer. Og fælles investorportal, hvor udenlandske investorer fx kan finde attraktive byggegrunde. Det er bare nogle af de tiltag, som borgmestre, regionsrådsformænd, erhvervsudvalgsformænd og kommunaldirektører skal diskutere på borgmestertopmøde i morgen den 14. august i Roskilde.