Sidste års vinder af CSR People Prize fra ATP modtager prisen.
Sidste års vinder af CSR People Prize fra ATP modtager prisen.

Rekord mange bejlere til CSR People Prize

Ledelse

02/7/14 7:08

Jakob Rom Johansen

VFSA's pris til socialt ansvarlige virksomheder har i år flere kandidater end nogensinde før.

Kampen om at vinde årets udgave af CSR People Prize bliver hårdt. Mere end 150 virksomheder er indstillede til prisen, og det er flere end nogensinde før.

Det er VSFA - Virksomhedsforum for Socialt Ansvar, som uddeler CSR People Prize, der er en hædersbevisning til virksomheder, som tager et særligt socialt ansvar.

Alle former for virksomheder - store som små, offentlige og private - kan komme i spil til prisen, som uddeles til CSR Awards, 30.-31. oktober i Holstebro Teater.

Læs mere om CSR People Prize på VFSA's hjemmeside

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.

04/5/22 7:34

Politik
Stolt Mette Frederiksen: For første gang i 20 årMette Frederiksen glæder sig over at det nu sker for første gang i 20 år.