Undgå stress gennem god trivsel

Bæredygtighed

28/4/15 9:15

Jakob Rom Johansen

Sygemeldinger med stress er ofte en langvarig affære, men du kan forebygge stress gennem trivsel og godt arbejdsmiljø.

Sygemeldte sig med stress, er ofte væk fra jobbet  i flere måneder, og det er en både menneskelig og økonomisk udfordring for den sygemeldte såvel som arbejdsgiveren.

Men stress kan forebygges, hvis ledelsen i virksomheden investerer i et godt psykisk arbejdsmiljø og god trivsel blandt medarbejderne.

I den nyeste udgave af Cabis nyhedsbrev Fra Virksomhed Til Virksomhed kan du få gode råd og vejledning til, hvordan du som leder kan sætte ind, inden problemerne med stress melder sig.

I nyhedsbrevet kan også møde virksomheden Centrovice, der har gjort sig erfaringer med stress, og som nu sætter trivsel og stressforebyggelse på dagsordnen. Du kan bl.a. øve dig i at sige 'pyt' til det, du ikke selv har indflydelse på.

Læs Fra Virksomhed Til Virksomhed

Få mere viden og flere værktøjer til stresshåndtering gennem Cabis samarbejde med Videncenter for arbejdsmiljø. Cabiweb.dk/samarbejdeomstress

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.

04/5/22 7:34

Politik
Stolt Mette Frederiksen: For første gang i 20 årMette Frederiksen glæder sig over at det nu sker for første gang i 20 år.