165 er blevet smittet med covid-19 siden i går

Igen i dag stiger antallet af smittede med coronavirus i Danmark. Siden i går er 165 personer testet positive med den verdensomspændende virus. Indenfor de sidste tre dage har der været 420 bekræftede smittetilfælde i Danmark.

Det går den forkerte vej med smittetalle for covid-19 i Danmark i øjeblikket. I går var der 144 nye positive tests og i dag er tallet på 165. Det viser de seneste tal fra Statens Serum Institut (SSI)

Siden i går der også blevet indlagt en coronapatient mere på de danske hopitaler, således at der lige nu er 14 patienter indlagt med coronavirus. I går var det tal på 13 personer og for anden dag i træk er der kun en enkelt patient indlagt på en intensiv afdeling.

Siden i går er foretaget 33.536 coronaprøver, mens der er kommet svar på 22.029 tests. En person kan få foretaget flere tests, hvorfor at antallet af færdige test kan sammenholdes direkte med antallet af prøver.

Indtil videre har der i Danmark været konstanteret 15.379 bekræftede smittetilfælde med coronavirus - hvoraf 621 er døde - sidste dødsfald fandt sted i tirsdags den 11. august. Det svarer til en dødsrate på fire procent af de bekræftede smittetilfælde.

 

 

 

 

 

 

 

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også