FRHC-aktien er børsnoteret på NASDAQ i USA. Foto: PR.
FRHC-aktien er børsnoteret på NASDAQ i USA. Foto: PR.

Freedom24 vil åbne kontor i Danmark: Selskabet bag sætter rekord

Blogs

20/06/2024 10:03

Redaktionen

I en pressemeddelelse om seneste rekordresultat fra selskabet bag investeringsplatformen Freedom24, Freedom Holding Corp. (FRHC), skriver de også, der er planer om åbne kontor i Danmark.

Freedom Holding Corp. (FRHC), ejeren af handelsplatformen Freedom24, har fordoblet omsætningen til 1,6 milliarder dollars, og nettoresultatet er steget med 82% til 375 millioner dollars.

Freedom24 planlægger nu at åbne nyt kontor i Danmark, skriver de i pressemeddelelsen.

Det sker som led i deres vækststrategi, og kontoret er planlagt til at åbne inden året er omme.

Antallet af investorer, der bruger platformen, er vokset fra 370.000 til 530.000 i løbet af året, på baggrund af Freedom24's ekspansion i Europa med nye kontorer i Østrig, Belgien, Bulgarien, Italien og Holland.

Væksten skyldes primært den store tilgang af kunder, og dermed øget handelsaktivitet og en stigning i renteindtægter og gebyrer.

CEO Timur Turlov udtaler, at virksomhedens investeringer i digitalisering har gjort det muligt at håndtere deres store operationer effektivt.

"Jeg er stolt af at kunne sige, at 2024 har været et rekordår for os, både hvad angår omsætning og indtjening. Vores kerneforretning inden for børsmægler- og bankvirksomhed står for cirka 75% af vores omsætning" siger Timur Turlov, CEO for Freedom Holding Corp.

Platformen Freedom24 er mest kendt for sit 1 million store udvalg af investeringsprodukter via 15 forskellige børser i USA, Europa og Asien – herunder aktier, obligationer, ETF’er og amerikanske børsnoterede futures og optioner.

Udover Danmark har Freedom24 også planer om at åbne nye kontorer i Litauen og Tjekkiet.

Mest Læste

Annonce