Nye Borgerlige trækker flere politikere i stald:

Politik

08/08/2016 13:16

Nick Allentoft

Det nye parti Nye Borgerlige med Pernille Vermund i spidsen har sagt velkommen til flere nye medlemmer hen over sommeren. Partiet er nu repræsenteret i Syddanmark, Nordjylland og Hovedstadsområdet.
Fantastisk at vide, at Nye Borgerliges to byrådsmedlemmer Holger Gorm Peters​en og Karsten Grau fremover vil kæmpe for en stram udlændingepolitik og en borgerlig økonomisk politik i Vejle og Sønderborg, skriver partiformand Pernille Vermund på sin Facebook om de senest tilkomne politikere hos partiet Nye Borgerlige. 

Nye Borgerlige er nu repræsenteret i Vejle og Sønderborg Byråd samt i Region Syddanmark. Holger Gorm har tidligere repræsenteret Dansk Folkeparti. 

- Vi oplever en stærk interesse for vores politik blandt borgerlige byrådsmedlemmer over hele landet. Vores kombination af en stærk værdipolitik kombineret med en borgerlig økonomisk politik med fokus på lavere skatter, styrket kommunalt selvstyre og mindre bureaukrati har tydeligvis været savnet”, siger Pernille Vermund til TV Syd.   Tidligere på sommeren sluttede Johannes Lumholt, der er byrådsmedlem i Sorø sig til partiet. Ud over Sorø og Syddanmark er Nye Borgerlige nu repræsenteret i Gentofte, Dragør, Allerød, Vesthimmerland og Hjørring kommuner samt i Region Nordjylland.   Partiet oplyser, at det har rundet 1.300 medlemmer, har 15 lokalforeninger og er mere end halvvejs med at samle underskrifter for at blive opstillingsberettiget til Folketinget. ”Vi er nået langt på få måneder, siden vi dannede Nye borgerlige i efteråret, og det er vores ambition at kunne stille op overalt i landet ved næste års kommunalvalg”, siger Pernille Vermund i en pressemeddelelse. 

Mest Læste

Annonce