Vær med til at sætte dagsorden på Folkemødet

Ledelse

24/11/2017 17:06

Nick Allentoft

Offentligt privat samarbejde skal have egen Scene på Folkemødet 2018. Samtidig foldes debatten ud på DenOffentlige før, under og efter Folkemødet. Læs her hvordan du kan være med.
OPS-Scenen på Folkemødet i 2018 skal i samarbejdets ånd drives af både private og offentlige partnere, der i samarbejde med DenOffentlige skal fylde scenen med events, debatter og laboratorier. Sammen skal vi finde løsninger på områdets mange udfordringer – og samtidig vise hvad samarbejdet kan.   Lige nu søger vi partnerne i et mindre støtte-format og et større med eget event på OPS-Scenen. Her får du en helt unik mulighed for være synlig og udnytte Folkemødet til at sætte aftryk, præge debatten og styrke netværket. Partnerne får en lang række fordele, som gør værdien af Folkemødet større og med et afgørende langsigtet perspektiv.  

Mere end fire dage på Folkemødet

Som noget nyt vil OPS-Scenen ikke kun handle om de fire dage på Folkemødet. I månederne op til Folkemødet vil DenOffentlige sammen med partnerne tage hul på debatten og partnerne kan profilere deres egne events og budskaber. Vi vil formidle interviews, debatindlæg og understøttende case historier, der belyser status på OPS-området baseret på partnernes erfaringer og historier.   Efter Folkemødet udgiver DenOffentlige i fællesskab med OPS-Scenens partnere en hvidbog for offentlig-privat samarbejde som produkt og resultat af en dedikeret indsat op til, under og efter Folkemødet 2018.   Solide kræfter står bag scenen Scenen faciliteres af Mediehuset DenOffentlige sammen med et team af specialister og kommunikationsfolk, der har solid indsigt i offentligt privat samarbejde. Det giver OPS-Scenens partnere sikkerhed for værdi af tilstedeværelsen på Folkemødet og mulighed for at være tæt på maskinrummet.   Partnere bliver en del af en faciliteret proces, hvor I er med til at definere udtryk og indhold, og I får en individuel sparring om, hvordan jeres organisation kan få størst muligt udbytte i form af kommunikation og netværk.   Fordele for partnere Vi lægger vægt på at skabe en unik tema-scene, der skaber ny viden og opmærksomhed omkring det offentligt private samarbejde. Samtidig skal det være scenen med et stærkt og sammentømret koncept. Derfor vil det også være begrænset, hvor mange partnere, der kan være med til at drive OPS-Scenen.   Som partner har I mulighed for følgende aktiviteter:
  • Adgang til DenOffentlige.dk - Direkte adgang til at udgive artikler der er relevante for Jeres dagsorden og interesser i fem måneder (maj-september).
  • I bliver en del af de fælles events OPS-Scenen står for. Der er ingen krav om at partnerne arrangerer egne, unikke events, men I får en base på Folkemødet og en klar stemme i udviklingen af OPS-dagsordenen og relevante debatter.
  • Mulighed for at afholde et event på OPS-Scenen pr. partner i samarbejde med andre partnere.
  • Mulighed for at deltage i - eller være vært på - netværksarrangementer i teltet i løbet af Folkemødet.
  • Deltagelse i planlægningsmøder, hvor vi i samarbejde fastlægger OPS-Scenens indhold i alle fire dage i form af debatter, laboratorier og events samt finansieringen heraf.
  • Direkte adgang til skræddersyet rådgivning og projektledelse, hvor vi tager hånd om alle aspekter af jeres deltagelse, så både kommunikation, netværk og events fremstår overbevisende og strategisk stærkt.
  • Opfølgningsmøde/møder efter folkemødet, hvor vi udarbejder en fælles hvidbog om offentligt privat samarbejde
  • Medarrangør på OPS-konference i efteråret 2018, hvor bl.a. hvidbogen præsenteres
  Med andre ord er OPS-Scenen mere end 45 min. taletid – Det er et stærkt netværk, solid rådgivning, en base på Folkemødet 2018 og gode muligheder for at deltage i de øvrige partneres events, hvis dine diplomatiske evner følger med.  

Hvem står bag?

Bag teltet står et team af erfarende journalister, kommunikationsrådgivere og konsulenter, der har lang erfaring med tilrettelæggelse af strategi og aktiviteter på Folkemødet.
  • Nick Allentoft, stifter og ansvarshavende chefredaktør for DenOffentlige. Nick er en har lang erfaring og ordstyrer på blandt andet Folkemødet.
  • Steen Houmark, ekspert i OPS., rådgiver i alle tre sektorer, forfatter til ”Den kommunale bermudatrekant” og blogger på DenOffentlige
  • Simon Bülow, udgiverchef for DenOffentlige. Simon har erfaring indenfor kundeadministration på flere førende nichemedier, og står derfor for den praktiske koordinering op til og efter folkemødet.
  Tidsplan  
  • d. 3. april afholdes Workshop hvor indholdet samskabes
  • d. 2. maj er sidste frist for tilmelding af events til Folkemødets Sekretariat
  • d. 15. maj afholdes igen Workshop med middag (tak til DLA Piper)
  • d. 14. juni åbner Folkemødet 2018
  Partnerskaber Partnerskab med 45 min. slot og logo på telt og i video Støtte partner uden 45 m. slot og logo på telt og i video   Events morgen og aften samt netværksmøder aftales separat og / eller i samarbejde med den øvrige partnergruppe.  

Nuværende partnergruppe

Kontakt Simon Bülow for mere information om økonomi og kriterier for deltagelse.

e: [email protected] t: 29 73 03 81

 

Mest Læste

Annonce