Facebook-borgermøde er kommet for at blive

Politik

08/1/15 10:18

Suleman Haider

Det var onsdag aften første, men ikke sidste gang, Hjørring Kommune holdt borgermøde på Facebook. Det fortæller DR Nordjylland.

Formanden for Børne-, skole- og uddannelsesudvalget, Daniel Rugholm (C), var begejstret over de mange spørgsmål og kommentarer, der kom til kommunens skole- og dagtilbudsplaner.

Alle syv udvalgsmedlemmer sad i byrådssalen og svarede på borgernes - i øvrigt sobre - henvendelser via Facebook. 

- Det bekræfter mig også i, at vi kommer til at gøre det igen. Det foregår på en god måde, siger Daniel Rugholm til DR Nordjylland. 

Der blev stillet masser af spørgsmål på det første nordjyske Facebook-borgermøde.

Mødet foregik i aftes i Hjørring Kommune, og formanden for Børne-, Skole- og Uddannelsesudvalget, Daniel Rugholm (K), var begejstret over de mange spørgsmål og kommentarer, der kom til kommunens skole- og dagtilbudsplaner. Det fortæller DR Nordjylland.

Alle syv udvalgsmedlemmer sad i byrådssalen og svarede på borgernes – i øvrigt sobre – henvendelser via Facebook.

Hjørring Kommune er den første nordjyske kommune med borgermøde på Facebook. 

 

 

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.

04/5/22 7:34

Politik
Stolt Mette Frederiksen: For første gang i 20 årMette Frederiksen glæder sig over at det nu sker for første gang i 20 år.