Konservative siger stop til Mads Holger, der bl.a. selv sagde "start" i sin kampagne.

Mads Holger står til eksklusion fra De Konservative

Politik

19/06/2015 14:07

Nick Allentoft

Den konservative folketingskandidat bliver muligvis smidt ud for partiskadelig virksomhed, meddeler partitop. Selv siger Mads Holger, at han tager det med oprejst pande.

Endnu før det er afgjort, om han er valgt ind i Folketinget, er den konservative partitop klar til at smide folketingskandidaten Mads Holger ud af partiet.

Det oplyser partisekretær Søren Vandsø til TV2 News.

                     Læs mere om valget her

Baggrunden er partiskadelig virksomhed, oplyser Vandsø, der refererer til udtalelser fra Mads Holger om, at Det Konservative Folkeparti er en døende patient, der foretager sig ting i febervildelse.

- Det er uacceptabelt. Det er ikke i overensstemmelse med at arbejde loyalt for sit parti, siger Vandsø. 

Han understreger, at det er legitimt at kritisere sit eget, men Mads Holger er efter partiledelsens mening gået for langt.

- Han er ikke loyal nok, siger Søren Vandsø til TV2 News.

Hovedbestyrelsen i partiet mødes torsdag, hvor den skal tage stilling til den eksklusion, som forretningsudvalget har anbefalet.

De Konservative har vundet et mandat i Københavns Omegn, men før de personlige stemmer er talt op, er det ikke afgjort, om det bliver Mads Holger eller den københavnske lokalpolitiker Rasmus Jarlov, der får det.

 

Mads Holger føler sig modarbejdet af eget parti Forretningsudvalget i Det Konservative Folkeparti har indstillet folketingskandidat Mads Holger til eksklusion af partiet, da de mener, han har udtalt sig illoyalt om partiet. Men den udmelding tager Mads Holger med ro, som dog har et modsvar klar til partiledelsen.   - Jeg har sammen med mit hold kæmpet en hård kamp for at vise at der stadig findes positive og ordentlige konservative. Jeg er ked af, at sådanne åbenbart ikke har noget at gøre i Konservative. Det har været op ad bakke med et helt parti, som har modarbejdet en. Men vi håber på det bedste og tager det med oprejst pande, siger Mads Holger.   Mads Holger ønsker ikke at uddybe, hvordan han mener, at partiet har modarbejdet ham. 

/ritzau/

Mest Læste

Annonce