Patienter er utilfredse med skiftende læger i Falcks lægehuse

Infrastruktur

21/11/14 6:55

Nick Allentoft

Stadigt flere går til lægen hos Falck. Og hos Falck synes man selv, at det går udmærket. Men det er ikke alle patienter på Falcks lægeklinikker, som er enige i den vurdering:

- Det er frustrerende, at der er så stor udskiftning af læger på klinikken, siger Ulla Holm, der er formand for Hurup Håndværker-og Borgerforening.

Både i Hurup og i Thisted har Falck Healthcare nu drevet lægeklinikker i mere end et år, og det går efterhånden meget godt, siger Falck Healthcares administrerende direktør Jan Steenhard:

- Vi er ikke noget skræmmebillede længere, men accepteret i lokalbefolkningen som et godt alternativ, siger Falck-direktøren.

Men blandt patienterne i Thy er der altså utilfredshed med, at der har været for stor udskiftning blandt lægerne på Falcks klinikker:

- Hver gang du skal til læge, og du møder en ny, så skal du jo starte forfra på din sygehistorie, siger borgerforeningsformand Ulla Holm i Hurup.

Men fra januar har et yngre lægepar meldt deres ankomst til Hurup, hvor de vil slå sig ned med egen praksis. Og det glæder Ulla Holm sig til:

- Det bliver super duper, siger hun.

Falck Healthcare skal fremover også drive lægeklinikken i Sunds, hvor Falck netop har vundet et udbud fra Region Midtjylland.

Tilmeld nyhedsbrev

Mest Læste

Annonce